klaudia81.81
Fanka BB :)
Ja uzywalam majtek jednorazowych. Ich akurat zuzylam ze trzy opakowania. Uwazam ze to wygoda szczegolnie w szpitalu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
też takie miała i też teraz mam jedno opakowanie ale dokupie jeszcze jedno, bo po każdej kapieli i myciu zmieniałam a tamte wyrzucałamBabyono i teraz tez takie zamowie sobie
A te podkłady seni (czy inne) na łóżko to jakie duże kupić 60x60 czy 60x90? W sumie można by ich potem używać do przewijania, to chyba lepsze te dłuższe?
U mnie w aptece widzę, że jest canpol jeśli chodzi o majtasy..moze te kupię na początek (odbiorę sobie paczkę za free)...
EDIT: nie no chyba coś mnie powaliło z tymi 60x90, przecież to prawie metr!!
też takie miała i też teraz mam jedno opakowanie ale dokupie jeszcze jedno, bo po każdej kapieli i myciu zmieniałam a tamte wyrzucałam
ja mialam 60x60
a jak odbierzesz paczke za free? jest jakiś program lojalnościowy czy jak?
Chodziło mi o to, że nie zapłacę kosztów przesyłki bo zamawiam i odbieram na miejscua jak odbierzesz paczke za free? jest jakiś program lojalnościowy czy jak?
Ja tam nie mam problemu mężowi oddać majtki do prania gdyby tylko umiał włączyć pralkę hehe :>klaudia dokładnie :-)
tak dziwnie mi by było dawać mężowi do prania do domu zakrwawione majtki a wiadomo nie zostawiałabym ich kilka dni zeby je potem uprać. Dla mnie i wygoda i higiena jak piszesz :-)