reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy dla nas i naszych kwietniowych pociech:):):

Hehe...ja też tak robię! Oglądam i wącham:-p Mężul mówi, że już wie co oprócz zakupów własnych przynosi mi najwięcej szczęścia- zakupy dla małego:p Fajnie, że Wy tez tak macie, bo odchodzą mi wyrzuty sumienia:-p

reklama
Kupiłam wózek !!! wprawdzie przyjdzie dopwiero po 20stym ale juz sie chwale :D

taki sam jak na w linku plus dodatkowe siedzisko Dla Marcysia

KQ4c518ce23bcfc6.38398359.jpg icandypeach_225_1275576403.jpg
niestety musze dokupic jeszcze fotelik

jak patrze jakie cuda kupiliscie dla dzidizusiów to ja tez sie pochwale , nie wkleje wszytskiego bo zasmiesme pol wątku :-D

Przepraszam za jakosc zdjęc i ze takie nie wyprasowane ale niektore juz prałam a weny do prasowania brak :sorry: Narazie daje sobie spokój z zakupami ,to jest dosłownie mała część tego co juz kupiłam , ja jestem uzależniona chyba !!!!

1.jpg2.jpg3.jpg9.jpg10.jpg7.jpg
11.jpg6.jpg12.jpg

Załączniki

• 20120109662.jpg
    20120109662.jpg
    21,6 KB · Wyświetleń: 37
Ostatnia edycja:
poranna kawa śliczności!! :-)

Ja nie szleję z ubrankami bo mam dostać od szwagierki i koleżanki, za to odpijam to sobie kupując całą resztę...wczoraj w jednym sklepie zemówiłam większość tego co mi będzie potrzebne i mam juz prawie wszytko :sorry: został laktator, komoda na ubranka, koszule do karmienia i biustonosze. Mam pytanie: kiedy najlepiej kupic taki biustonosz? Wiadomo że jak najbliżej porodu, bo biust rośnie, ale czy da sie to jakoś przewidzieć ile urośnie po porodzie, skąd wiadmo jaki rozmiar kupić? Dodam że ja używam cały czas przedciązowych staników :sorry:

ilooonka ja też przy każdej okazji zaglądam do ubranek dziecięcych. A na te bodziaki sama poluję i chyba w końcu je kupię bo są prześliczne.

Julianna to faktycznie Ci się udało z tym kombinezonkiem...gratulacje:)

porannakawa śliczny wózek i ciuszki:tak::tak:

Ja dziś się wybieram na chwilkę do galerii wieczorem do smyka jak się będę dobrze czuła, bo koleżanka mówiła mi, że są mega promocje na ciuszku dla Maleństw właśnie, więc idziemy zobaczyć z M.

porannakawa - wow! większe zakupy. Wózek świetny, a ubranka oczywiście przeurocze ;-) tygrysek i dino to już w ogóle.. :-D:-D

Dziewczyny, ale szalejecie :-) Ja jeszcze prawie nic nie mam... Troszkę ciuszków i wózek. Ale w lutym wraz z przypływem gotówki - nadgonię :-):-)

Witam, mam nadzieje ze to dobry temat dla mojego pytania, jesli nie to przepraszam.

Mam mały problem odnośnie zakupów dla maluszka konkretnie chodzi o wózek i łóżeczko. Od poczatku ciąży moja babcia i mama nękają mnie przsadami ze nie powinno nic sie kupowac przed porodem a nawet sie zloszcza kiedy mowie im ze chce kupic wozek i łózeczko przed porodem.

Czy wy też czekacie z zakupami aż urodzicie? Osobiście ja nie wierze w przesądy.

reklama
krucha mam to samo :) Też nie wierzę w przesądy, ale moja mama niestety tak. Poszłam z nią na kompromis. Łóżeczko przed porodem - wózek po porodzie ( Na początku i tak nie jest potrzebny ) Póki co i tak poza ciuszkami nic nie mam więc nie wiem jeszcze jak to wyjdzie:) Powodzenia!

Do góry