reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy dla nas i naszych kwietniowych pociech:):):

Witam Was przepraszam ,że tak między postami ale nie wiedziałam gdzie z tym mogę się wkleić więc wklejam tu.Być może któraś z Was będzie zainteresowana:)

Do sprzedania mam wózek wielofunkcyjny Quinny speedi z akcesoriami w dobrym stanie.Aukcja kończy się za dwa dni w piątek 13-tego :)

Wielofunkcyjny wózek QUINNY+maxi cosi cabrio (2041507556) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Do sprzedania huśtawka Mamas & Papas jak nowa

Mamas&Papas,star lite swing-Huśtawka/Leżaczek (2041500920) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Do sprzedania karuzelka nad łóżeczko jak nowa

Karuzela do nakręcania INFANTINO - MOTYLEK (2041503523) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Polecam i w razie pytań zapraszam na priv.(mama czerwiec 2011:)

reklama
czy któraś z mam, mających już jednego małego szkraba planuje zakup dostawki do wózka? zastanawiam się nad jej zakupem, ale kompletnie nie mam pojęcia co wybrać... :confused: znacie opinie? może wiecie w co warto inwestować?

kasia - mówiłaś, że chcialas zamówić ten 7pak body na allegro, do którego podawała link - dzisiaj dotarła przesylka i jestem b.zadowolona. Produkt zgadza się z opisem, bawełenka miękka, ładne 'żywe' kolory, więc Ci gorąco polecam.

kasia - szkoda, ze dzieli nas taka odległość to razem byśmy się wybrały na zakupy - ale by była frajda - dwie mamusie w szale zakupowym....ja do najbliższego CH mam ponad 60 km - samej mi się nie chce jechać, a mój Emek pracuje pon-pt 7-16 i w sobote do 15....a w niedziele nie chce mu sie nigdzie ruszać....z jednej strony to go rozumiem, ale z drugiej to chciałabym ruszyc na zakupki....a w mieście oddalonym ode mnie o 17 km jeste aż jeden sklep z art. dla dzieci - i naprawdę super ceny....aż glowa boli...

ilooonka oj nawet nie wiesz jak ja bym chciała ruszyć z jakąś kwietniówką na taki szał zakupowy. Galerie handlową mam praktycznie pod nosem. Na nogach 10 minutek, więc bomba:) Wprawdzie jest tam z dziecięcych sklepów smyk i cocodrillo, ale w h&m też coś można znaleźć fajnego. Ach ale się rozmarzyłam.

reklama
ilooonka ale śliczne te bodziaki i czapusie...normalnie się rozpływam. Ja zaraz ruszam to gallery. Juuuuupi:)

Dziewczyny a co powiecie na stworzenie takiej listy wyprawkowej? Mogłabym swoją przykładowo zarzucić i dopisała by każda co przyjdzie do głowy jeszcze hmm? Myślę, że mogło by to być pomocne, a wątek jak najbardziej odpowiedni do tego.

Do góry