reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla nas i naszych kwietniowych pociech:):):

martolinka ale slodziaki ! cos Ci jeszcze z tego zostalo ??
izka ma siostrzenica ma identyczny bujak fotelik i najprawdopodobniej trafi w moje rece :)

uff a ja dzisiaj jakos tak niefortunnie wybylam z domu. Z rodzicami pojechalam do wroclawia. spacerkiem , powolutku, wygodnie. W koncu odwiedzilam h&m i kupilam kilka rzeczy dla siebie i cos dla maluszka.
sukienko-tunikie ( smieja sie, ze wyglada jak sutanna, ale mi sie obrzydliwie podoba)
sweterek granatowy taki dluzszy , spodnie eleganckie ciazowki ( na egzaminy ;) ) i dresik slodki dla maluszka . Jak znajde aparat wrzuce zdjecia.
STO RAZY LEPIEJ SIE POCZULAM NA TAKICH SPACERKACH NIJEZELI LEZAC W LOZKU !! i zadowolenie z zakupow - bezcenne.... :))

reklama
Martolinka-ciuszki super, a Arka Gdynia wymiata :D
Reniuszek-a jaki masz kolor tej hustaweczki? Ja wybralam zielono-niebieska wersje ze slimaczkiem i grzybkami. Jest tez i motylek wiec konsultowalam sie czy taki motyw jest odpowiedni dla chlopca :-D ale corka stwierdzila ze chlopcy w przedszkolu tez sie interesuja motylkami i biedronkami :-D Powrzucaj fotki zebysmy mogly zobaczyc co tam fajnego kupilas.

izka mam neibiesko zielony z palakiem w zeberke :) wyglada to dokladnie tak :
http://www.smyk.nazwa.pl/smyk/lezaczek_zebra_nieb_3.jpg
poki co jest na strychu bo malej nie chce sie siedziec - woli biegac :)

a to czesc moich zakupow, mam problem z kiepska malpka i pomaranczowym swiatlem w domku, wiec reszte wrzuce jutro :)

DSCN0418.jpg
DSCN0406.jpg

Ostatnia edycja:
reniuszek- ten dresik jest piękny, mój mały będzie się też nosił na brązowo;) W H&M są na prawdę fajne ciuszki!!! Ja preferuje takie raczej paskowe i jednolite, bez kolorowych zwierzątek:-) A tam takich pełno! Fajnie, że pojechałaś na te zakupsy, coś czuje, że i mi by to humor poprawiło:-p

Ja znalazłam ostatnio takie kule:

6166278970_b4fbeffd3b.jpg

Do kącika maluszka będą ekstra, chcę je ściągnąć z Francji, bo taniej wychodzą, tylko to euro cholerne szybuje jak dzikie....

Ostatnia edycja:
Pauletta sliczne te kule !!! mam nadzieje, ze uda Ci sie trafic w odpowiedni " walutowy moment" :)
Masz racje - pelno super ubranek. Wczoraj nie moglam sie opedzic od malych brazowych sweterkow, spodenek, bluzeczek :) o dziwo bylo bardzo "syto" na wieszakach, wiec mozna bylo wybierac do woli :)))
musze powoli zaczac myslec o nabywaniu wiekszych rozmiarow, bo jak sie okazuje cala baze 56-62 juz mam ! :))))) i ciesze sie, bo warto bylo kupowac raz w tygodniu cos :-)

Witam się,

a ja, pomimo tego, że nie chciałam jeszcze robić zakupów, nie mogłam się powstrzymać i kupiłam na allegro (już przyszły - świetna jakość, super bawełna - są po prostu śliczne) takie ciuszki:2009690191.jpg2017537330.jpg2030718889.jpg2021230342.jpg

reklama
Dziewczyny śliczne ubranka już macie:) ja na razie wielkie zero;)
Za to zamówiłam dzisiaj dla siebie kojec motherhood. Może w końcu zacznę się wysypiać:-)

Do góry