reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy dla nas i naszych kwietniowych pociech:):):

Cobra co do twojego pytania to ja bym ubranek nie farbowała niczym, ale jak porządnie wypierzesz w "dorosłym" proszku to plamy może poschodzą? U mnie się to sprawdziło, potem wypiorę jeszcze raz w dzieciowym i będzie OK.

Dziewczyny zamawiajcie u Martolinki na prive ;-)

reklama
dziewczynki takie oto podarki nasza mała Ksiezniczka dostała dzisiaj od swojej cioci - mojej siostry :)
reniuszek, myswety - piekne ciuszki :) od razu się rozklejam jak widze takie cuda :)

Załączniki

• dla księżniczki.jpg
    dla księżniczki.jpg
    17,4 KB · Wyświetleń: 79
Ostatnia edycja:
przecudowne te ubranka dla naszych malenstw :) Nie mam aparatu bo zrobiłabym zdjecie ubranek jakie my nabylismy :) co chwila je wyjmuje i ogladam :)

mamy łóżeczko:) znalazłam przypadkiem ogłoszenie w necie i kupiliśmy, jest prawie jak nowe z materacem no i za 80zł;-) tylko problem z Mateuszkiem bo stwierdził że już nie chce swojego łóżka tylko to małe łóżeczko:sorry:

my_sweety
piękne ubranka, dzięki za linka może sama skorzystam:tak:

My dzis bylismy w Tesco i zobaczyłam że są przeceny ubranek i udało nam się kupić kombinezon zimowy przeceniony z 77zł na 38zł. A w domu zobaczyłam na paragonie że kasjerka nas skasowała na 23zł!! :szok: Więc Maja ma kombinezon na przyszłą zimę ze dość okazyjną cenę :-)

Robaczku to lepiej nie kładź Mateuszka w łóżeczku żeby mu się tam nie spodobało... ;-)

reklama
Augustynka, Iloonka-ja mam to samo, zwykle raz dziennie rozkladam wszystkie ciuszki zakupione dotychczas i ogladam a potem skladam i tak w kolko :-)
Robaczek-to super okazyjnie kupilas to lozeczko! gratki
Julianna-ja tez robie zakupy na przyszla zime (te przeceny poswiateczne sa niesamowite:-)).

Do góry