izka01
mamy czerwcowe 2007 Zadomowiona(y)
Jesli chodzi o zakupy-Ja juz z grubsza mam te najwieksze rzeczy glownie po ALusi np. lozeczko, fotelik samochodowy, wozek. Ciuszkow mam sporo juz, wariatka jestem pod tym wzgledem ale u nas dosc tanie sa ciuszki wiec sobie pozwalam, ostatnio na przecenie kupilam ubirek mikolajka za 4 dolary-spodenki, bluza i czapeczka, sa po prostu swiateczne wyprzedaze :-) Musze dokupic jeszcze butelki, rogala do karmienia (Boppy), mate do zabawy ale jeszcze sporo czasu. Kupilam ju bujawke-w koncu po obejrzeniu w sklepie zdecydowalam sie na taka:
Amazon.com: Fisher-Price Infant-To-Toddler Rocker, Blue/Green: Baby
mialam inna upatrzona (podobna ale nowszy model) z tym ze poczytalam dokladniej recenzje i ludzie pisali ze lepsza wersja z metalowymi rurkami a nie plastikowymi dlatego ta jednak wybralam. wyglada bardzo solidnie.
A co do ciuszkow jeszcze-ostatnio przegladalam zdjecia corci i zauwazylam ze nosila rozmiar 56-62 i nawet 68 w pierwszym miesiacu wiec bede teraz kupowac juz tylko wieksze rozmiary. Skoro pierwsze bylo duze to z drugim dzieciatkiem bedzie pewnie podobnie.
Amazon.com: Fisher-Price Infant-To-Toddler Rocker, Blue/Green: Baby
mialam inna upatrzona (podobna ale nowszy model) z tym ze poczytalam dokladniej recenzje i ludzie pisali ze lepsza wersja z metalowymi rurkami a nie plastikowymi dlatego ta jednak wybralam. wyglada bardzo solidnie.
A co do ciuszkow jeszcze-ostatnio przegladalam zdjecia corci i zauwazylam ze nosila rozmiar 56-62 i nawet 68 w pierwszym miesiacu wiec bede teraz kupowac juz tylko wieksze rozmiary. Skoro pierwsze bylo duze to z drugim dzieciatkiem bedzie pewnie podobnie.