reklama
kingaa1415
Fanka BB :)
Reniuszek całkiem sporą masz już garderobe :-) Ubranka śliczne
Ja się w końcu muszę na jakiś shopping wybrać!!!
Ja się w końcu muszę na jakiś shopping wybrać!!!
andzik1984
zeberka363
jestem szalona :-D
andzik i renuiszek ale wy już macie zapasy:-) super ubranka :-) robaczku to Mateuszek był drobniutki ! mój syn 58cm i 3890 g a córa 56 cm i 3750g- małe olbrzymki
Ostatnia edycja:
izka01
mamy czerwcowe 2007 Zadomowiona(y)
Reniuszek-super te ciuszki, w ogole nie widac zeby cos bylo uzywane, swietny stan, moj faworyt-ten marynarzyk i czerwona bluza w paseczki :-) ale wszystki sliczne.
Andzik-zaszalalas, musze mezowi pokazac ze wcale nie mam az tak duzo ciuszkow ;-) Piekny jest ten zolty kubus puchatek, widze ze w wiekszosci masz pastelkowe kolory, ja poki co pol na pol. Ale chyba tez wiecej dokupie pastelkowych zeby nie draznic dzidziusia ostrymi kolorami :-)
Andzik-zaszalalas, musze mezowi pokazac ze wcale nie mam az tak duzo ciuszkow ;-) Piekny jest ten zolty kubus puchatek, widze ze w wiekszosci masz pastelkowe kolory, ja poki co pol na pol. Ale chyba tez wiecej dokupie pastelkowych zeby nie draznic dzidziusia ostrymi kolorami :-)
andzik1984
Izka dla mnie te bodziaki z ogrem wymiataja wybor tatusia tak jak i kubusiowy komplecik;-)
He he a ty reniuszek tez juz niezle zapasy poczynilas rzeczywiscie teraz dopatrzylam marynarzyk super
He he a ty reniuszek tez juz niezle zapasy poczynilas rzeczywiscie teraz dopatrzylam marynarzyk super
reniuszek
Love in the knick of time
Dzieki dziewczyny - czerwona jest kurteczka letnia, a zestawik marynarzyka kupilam w h&m za 20 zl
andzik jak dla mnie wypas garderoba, widze ze masz sporo bieliznianych - zestaw kroliczek mis i puchatek wymiataja :-) a ja dupa nic - chyba wezme stowke ze skarbonki w lapke i pomaszeruje do jakiegos outletu, moze Tk-maxx ( ostatnio fajne komplety za grosze tam widzialam)
andzik jak dla mnie wypas garderoba, widze ze masz sporo bieliznianych - zestaw kroliczek mis i puchatek wymiataja :-) a ja dupa nic - chyba wezme stowke ze skarbonki w lapke i pomaszeruje do jakiegos outletu, moze Tk-maxx ( ostatnio fajne komplety za grosze tam widzialam)
Madzioolka
Moja Maja 09.06.2011
Cześć dziewczyny,
sorki że wcinam się Wam w wątek, jestem mama czerwcową 2011 i mam do sprzedania kołyskę CONECO SIMPLICITY. Jakbyście były zainteresowane to zapraszam :https://www.babyboom.pl/forum/sprzedam-f39/sprzedam-kolyske-coneco-simplicity-stan-idealny-55573/
Póki co życzę spokojnej ciąży i bezproblemowych porodów
Pozdrawiam
sorki że wcinam się Wam w wątek, jestem mama czerwcową 2011 i mam do sprzedania kołyskę CONECO SIMPLICITY. Jakbyście były zainteresowane to zapraszam :https://www.babyboom.pl/forum/sprzedam-f39/sprzedam-kolyske-coneco-simplicity-stan-idealny-55573/
Póki co życzę spokojnej ciąży i bezproblemowych porodów
Pozdrawiam
reklama
Julianna*
szczęśliwa :)
Juz napisałam na ogólnym, bo nie widziałam że t=u tez o tym rozmawiacie, ma x landera, kupilismy w zeszłym miesiącu używany XA jest bardzo fajny, wiadomo wiele nie powiem bo go jeszcze w praktyce nie sprawdzałam, Martolinka sie może wypowie bo jest doświadczonym uzytkownikiem ;-) Osobiście odradzam kupowanie nowego wózka w ogóle, juz tu o tym z dziewczynami rozmawiałyśmy, że wózek używany to 50% ceny a zwykle stan jest idealny, nie ma sensu przepłacać, zwłaszcza jeśli po jakimś czasie okaże sie że nam dany model nie odpowiada i że chcemy wymienić to trochę szkoda prawie 2 tys wyłożyć. Gondola może nie jest największa wśród wózków, ale małą bym jej nie nazwał ważne że nasze dzieci są wiosenne i wszelkie kombinezony nas ominą ;-) Ja tez polecam czytać jak najwięcej opini na forach i na co kupić albo cenneo, tam x lander nie miał prawie żadnych negatywnych opinii.
Karina z wózków które pokazałaś podobał mi się tylko Mutsy, ale to zależy jakie kryteria sobie obrałaś, np dla mnie wózek musi mieć 4 koła, które musza byc duże, skrętne z przodu i pompowane.
Karina z wózków które pokazałaś podobał mi się tylko Mutsy, ale to zależy jakie kryteria sobie obrałaś, np dla mnie wózek musi mieć 4 koła, które musza byc duże, skrętne z przodu i pompowane.
Ostatnia edycja: