reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy dla nas i naszych kwietniowych pociech:):):

murka przesliczne ubranka :)) ah rozmarzylam sie
ja dzisiaj dostalam i juz wyprobowalam plukanke do wlosow octowa o zapachu malinowym z yves roche - genialna , myjac wczesniej wlosy szamponem tez tej firmy na wypadajace wlosy :) jestem bardzo zadowolona z efektu owej plukanki- wlosy jak po wyjsciu od fryzjera - polecam :) , a zeby nie bylo malo wzielam do tego zel pod prysznic o zapachu truskawkowym z serii bio - czekalam na ten zapach x lat i w koncu sie pojawil!!!!!!

reklama
Mami ja mam cienkie wypadajace wlosy, aczkolwiek rosnie ich bardzo duzo, do tego sa falowane i troszke zniszczone blondem. U mnie efekt taki:
wlosy jakby mocniejsze, bardziej lsniace, sliskie w dotyku-wygladzone, mile, nie elektryzuja sie po dlugim czesaniu, sa elastyczne :)) do tego pieknie malinowo pachnie

Ale ja wam też zazdroszczę tych zakupowych szaleństw. Ja dopiero we wtorek zobaczę maluszka i mam nadzieję na poznanie płci. Wtedy dopiero zaszaleję.

Obraz 070.jpgja też się pochwalę pierwszymi ciuszkami dla synusia:)

Reniuszek a to moja naklejka na ścianie w sypialni

Załączniki

• Obraz 067.jpg
    Obraz 067.jpg
    22,7 KB · Wyświetleń: 63
g agnes spiderman i orzełek rządzą :-) naklejka super:tak: reniuszek ja kupiłam balsam do ciała i krem do rąk o zapachu truskawek z avona- mmmm...i jeszcze zjem moje ręce:-D

reklama
gochson 74 największe:) jakoś mam wrażenie, ze mój synuś zaraz po porodzie wcale nie wejdzie w 56:) ale mam dużo rzeczy malutkich po dzieciach sióstr także już w takie małe nie inwestuje;)

Do góry