reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy dla nas i naszych kwietniowych pociech:):):

karina26 ja choruję na emmaljunga nitro city ale ta cena mnie przeraża:(
Ziewaczka jeśli chodzi o x-landera xa to jest bardzo fajny tylko ma jedną wadę jak dla mnie za małą gondolę tzn. jest krótka, moja koleżanka ma ten wózek ogólnie jest bardzo zadowolona tylko że po 4 miesiącach dzidzia miała już strasznie ciasno:( a jeszcze przecież nie siedzi żeby przejść na spacerówkę.
andzik1984, reniuszek słodkie te ubranka:)

reklama
Hej dziewczyny, przedstawiam wiosenno - letnią kolekcję mojej córci:)
Wszystkie w stanie idealnym ,niektóre chyba nawet nie noszone:-)
Za wszystko dałam ok 50 złotych
attachment.php

Jeszcze mi sporo brakuje, ale dużo ciuszków dostanę od siostry po jej córce. Mam tylko nadzieje że uda się je odplamić bo te od siostry wszystkie są zafajdane żółtą oliwką:-(

andzik - imponująca kolekcja!!! podziwiam
reniuszek - ten marynarski strój jest the best!

Załączniki

• P1010956.jpg
    P1010956.jpg
    32,5 KB · Wyświetleń: 86
Zeberka
moj Matuesz po urodzeniu to były kości powleczone skórą:sorry: aż dziwne że z takiego wieloryba taka mała rybka wyszła:-D

dziewczyny piękne ubranka, ja strasznie żałuję że nie znam płci bo z uniwersalnych rzeczy to niewiele mozna kupić, zresztą trochę już mam po młodym, ale dokupiłabym coś typowo chłopięcego czy dziewczęcego a tu lipa:/

Andzik zwróć uwagę , że dzieci urodzą sie wiosną więc w gondoli bedą mniej opatulone przez śpiwory , koce itp. Antek był dzieckiem jesiennym i w maju na pół roku przesadziłam go do spacerówki. Można ją rozkładać do pozycji leżącej więc na jedno wychodzi. Dla mnie minusem jest , ze nie można wieźć przodem do mamy , ale nie ma ideałów. Wózek ma solidną amortyzację , zawieszenie , łatwo lawiruje sie miedzy półkami w sklepie , podjeżdza pod kraweżniki itp. To miejski wózek , ale po lesie spokojnie "daje radę":tak:
w tej chwili Antek korzysta ze spacerówki - parasolki też xlandera

murka śliczna ta Twoja kolekcja ciuszków. Ja muszę się przyznać, że poza rybką do kąpieli, nie mam jeszcze nic :p Jakoś tak patrzę i oglądam, ale mam opory przed tworzeniem wyprawki. Może coś przed świętami jeszcze kupię:)

Julianna - najważniejsze są 4 kółka (ale z teg, co słyszałam od znajomych, to fajnie się prowadzą, te które mają z przodu troszkę mniejsze kółka) no i waga, bo na razie mieszkamy na pierwszym piętrze i winda jest od samego dołu, ale jak mała będzie miała jakieś pół roku, to prawdopodobnie będzie trzeba dźwigać wózek na II p...
Maniaa - mi też się bardzo ten wózek podoba :)
Co do tego czy nowy, czy używany, to jeszcze nie jestem pewna, bo tak jak gdzieś już pisałam to ma być prezent od mojego szwagra, więc zobaczymy co wybierze;-)No i najważniejsze to to, żeby sprawdzić te wózki w sklepie, bo to na razie tylko takie wstępne wybory. A po konsultacjach z mężem doszedł jeszcze x-lander xa i mura (chyba 4). W sumie to on by się mógł w to bardziej zaangażować...

Murka jak dla mnie super bo rozowe;-)
Reniuszek ja wiekszosc tych rzeczy tez kupilam w tk maxxx to prawda ze mam wiekszosc bielizny ale juz na ebay buszuje szukajac czegos wyjsciowego:-)
Martolinka chyba mnie z maniaa pomylilas:rofl2:
ja sie wkurzylam bo kupilam na ebay monitor oddechu teorytycznie mial byc nowka ale dzis przyszedl i jest nie dosc ze uzywany to jeszcze jakis zolty i smierdzacy od papierochow juz babie wiazanke puscilam zeby to sobie wsadzila czekam co odpisze:wściekła/y:

Ostatnia edycja:
no dziewczynki superrrrrrr ubranka!!!! Zazdroszczę!!!! czekam na wizytę a potem, jak się Maluch zlituje i pokaże co trzeba, ruszam i ja na łowy.... jak będzie chłopiec - to z pewnością kupimy komplet dla kibica :) (marzenie mojego ukochanego meża)

reklama
Do góry