reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy dla nas i naszych kwietniowych pociech:):):

zeberka to trafiła Ci sie okazja!!!;-)ja juz tez chce na zakupy :tak:
Robaczek to drobny synek Ci sie urodził;-)tak jak Ty uwazam , ze najlepsze sa body i pajace;-)

reklama
Przy lepszym samopoczuciu az sie chce robic zakupy dla Maluszka :) Dzisiaj kupilam dwa pajace, jeden w wersji z bluza z dlugim rekawkiem. Sweterkowy rampers nabylam juz dawno dawno temu :)

DSCN0343.jpg

Izka01 zestawik naprawdę spory!! Ja jeszcze nie znam płci więc zakupów nie robiłam. Jak będzie chłopak to będę miała mnóstwo ciuszków po bliźniakach szwagierki które mają teraz 4 m-ce i po synku mojej siostry który się rodzi w styczniu. A jak dziewczynka – to trzeba będzie się obkupić! :)
Reniuszek śliczne ciuszki
A do mnie dziś przyszły spodnie ciążowe – kupiłam na allegro używane jeansy h&m za 60 zł razem z przesyłką (nowe kosztują ok. 150). Leżą super i są w idealnym stanie. Jestem bardzo dumna ze swojej oszczędności :-)

Ja też kupiłam sobie spodnie z H&M ale mam na tyle dobrze, że mam zniżkę pracowniczką. W końcu moge sie schylać i nie czuje ze zaraz wypluje płuca:) a no i do tego kupiłam sobie płaszczyk na przecenie w promodzie. Nie jest ciążowy ale zapinane na dwa guziki. Nie jest ciepły ale mi jest teraz nonstop gorąco! Dziewczyny, mam pytanie co myślicie o X-landerze XA 3w1??

Co do x-landera xa to bylam dzis w Bobasie i facet go strasznie zachwalal. Jest aluminiowy przez co trwalszy, noi nie mowie juz o 3 w 1 bo to w ogole super sprawa. Co do serii xa to marzy mi sie taki wozek niesamowicie!!! Jak mnie nie bedzie stac na nowy to koniecznie kupie uzywany. Teraz w promocji po 1700 u mnie jest, uzywany full opcja juz za 500 na allegro widzialam. Prowadzilam dzis ten wozek i musze powiedziec, ze poezja w ogole gondole ma leciutka i strasznie latwo sie ja zdejmuje, takze nie trzeba ciagac calego wozka na raz (14 kilo! to szok), mozna zostawic stelarz i tylko gondole doczepiac przy kazdym spacerze. Ahhh cudny jest, kolorystyka co prawda taka srednia, no ale coz, nie mozna miec wszystkiego. Ja mam zamiar wlasnie kupic taki model x-landera. A moze jest ktoras ktora juz ma taki wozek i moze powiedziec cos wiecej?

klikli jak ja przegladalam x-landera i porownywalam do innych wozkow to maja mala gondole.... :-( spacerowka jest ekstra - chyba najlepsza jaka widzialam. Swietnie sie prowadzi dzieki ogromnym kolom :)

reklama
Do góry