reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla nas i naszych kwietniowych pociech:):):

reklama
Nom nom Izka pokazna garderoba :-)
Ja tez przez ostatnie dwa dni szalalam po sklepach(choc tak naprawde to chyba tatus bardziej) i mam juz niezla kolekcje dla mojego babla zaraz wrzuce foty;-)

Andzik-wrzucaj wrzucaj moze podpatrze jakies pomysly :-) Uwielbiam ciuszki dla dzieci i tak sobie mysle ze gdybym kiedys stracila zawod z jakiejs przyczyny to zakladam sklep lub hurtownie z ciuszkami i gadzetami dzieciecymi-to nie praca tylko przyjemnosc :-D;-):-D
Jakie rozmiary kupujecie? Ja na new born (56 cm) mam tylko 3 spioszki i 3 bodziaki+spodenki. Na metkach mam napisane ze te ciuszki sa do 3,6 kg. Biorac pod uwage ze Antek sie moze wiekszy urodzic to chyba za wiele nie potrzebuje na ten najmniejszy rozmiar. Tak sobie wymyslilam, pamietam ze Alusia szybko wyrosla-po 2 tygodniach juz jej zakladalam wieksze ciuszki. No ale cos trzeba miec, bo chyba wiekszy niz 56 cm sie nie urodzi, choc to sie okaze.

izka rewelacyjny zesatawik juz masz ! i juz calkiem pokazny :)) ja moze tez cos wrzuce, w koncu mam cala szufladke skarbow dla Malego :) Ja jak juz kupuje to 62cm, moze 2-3 rzeczy mam 56cm poki co :)

Iza tak mnie "lubi" pewna , stara znajoma;-)
Kolekcja pokaźna!!!! ciuchy super!!!;-)
Antek urodził się mając 57 cm i 3630 g wagi. W rozmiarze 56 "chodził" może ze 2 tygodnie.

Bardzo ułatwia mi sprawę doswiadczenie z 1 dzieckiem. Wiem jakie ciuchy kupować , czego unikać itp. U nas zupełnie nie sprawdziły się np. kaftaniki.

iza ciuszki super;-) martolinka dla mnie kaftaniki to też niewypał:baffled: a ja z tej radości że poznałam płeć z "bananem na gębie" poleciałam do lumpka i kupiłam 2 cieńsze śpiworki 6 bodziaków z krótkim rękawem i 4 pajace a że była przecena za wszystko dałam 16zł:szok::-D a wszystko jest w idealnym stanie:rofl2:

reklama
ja tez nie używałam prawie wcale kaftaników, choć miałam od siostry, ja głównie body i pajacyki używałam na początku, mój Mateusz chwilę 'chodził' w 56 ale on miał 50cm i 2860gr wagi:sorry:

Do góry