reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy dla nas i naszych kwietniowych pociech:):):

reklama
Pasazerka wozio superasny :-)
Co do karuzelki to my nie wymyslalismy kupilismy taka zwykla ta jest bardzo fajna ale strasznie droga:confused:

Ostatnia edycja:
Dziewczyny, mam dylemat! Jestem na etapie zakupu pościeli dla małego.. ale spotkałam się z opinią że dzieciaczki do 12m-c nie śpią pod kołdrą :baffled: A ja się zastanawiałam jeszcze nad rozmiarem 135x100cm.. może rzeczywiście ten zakup jest zbędny na tą chwilę, tym bardziej że idzie lato...
Co zatem warto nabyć? Rożek? Kocyk ? Śpiworek ? :confused: czy ochraniacz na szczebelki też mogę sobie odpuścić?

adasza ja mam kołderkę...i śpiworek też...na początek mam zamiar kołderkę odstawić...chyba, że Małej będzie zimno...a ochraniacz kupiłam, bo ślicznie wygląda...i te wzorki przyciągają wzrok dziecka...

_agata wiem, że izka ma tą karuzelkę rainforest i czytałam o niej świetne opinie...ja mam taką, więc jak rozpakuje w weekend to dam Ci znać, ale też się o niej naczytałam samych dobrych opinii..
FISHER PRICE KARUZELA PROJEKTOR Z MISIAMI + KUBUS (2023307683) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

adasza ja mam rożek, kocyk i kołderkę. Zastanawiam się jeszcze nad kupnem śpiworka. a co do ochraniacza: on naprawdę ślicznie wygląda :)

_agata mam taką samą karuzelę co kasia i mogę powiedzieć, że jest naprawdę rewelacyjna :)

adasza ja mam rożek, kocyk i śpiworek, kołdrę sobie darowałam, bo to niezbyt bezpieczne i praktyczne. Podobnie ochraniacz na razie, teraz ważne żeby widzieć dziecko w łóżeczku i żeby cyrkulacja powietrza była dobra, jak się zacznie w łóżku przemieszczać można ochraniacz założyc...

adasza
ja mam kołdrę ale tylko dlatego że mam już po starszaku, na pewno na początek polecam rożek a jak wyrośnie z rożka wtedy kołdra lub śpiworek wedle uznania;-)

ja mam rożek i śpiworek; kołderki i ochraniacza póki co brak choć moja rodzina uważa, że jestem dziwna i wymyślam :-) ale ja jednak wolę zapewnić jak najlepszy przepływ powietrza - wtedy i ja będę spać spokojniej

to ja chyba będę jedną z nielicznych które zamierzają używać kołderki :-D Ninkę przykrywaliśmy kocem/kocykiem zależy jaka była temperatura, ale to dlatego, że miała małą kołyskę i kołderka się do niej nie mieściła :-D śpiwór u nas się zbytnio nie sprawdził, rożek tylko chyba przez pierwszy tydzien, bo mała nie lubiła spać "ściśnięta" i opatulona tylko na luzaka ;-) a jak będzie to wyjdzie "w praniu" :tak:

reklama
Kochane! Po ciężkich trudach i zmaganiach w końcu zdecydowaliśmy się na wózek... Zamówiony, zapłacony, czekamy teraz na przesyłkę... Firma nazywa się Dada Paradiso, polska produkcja, wygląda bardzo solidnie i nam przypadł do gustu. A przede wszystkim jest w rozsądnej cenie :) Co Wy na to?

sailors-2.jpgsailors-10.jpgsailors-21.jpg

Do góry