reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy dla nas i naszych kwietniowych pociech:):):

reklama
exquise - ja mam kombinezon polarkowy ;-) Ale ta Twoja kurtałka - CUDO! :tak:
Renatal - wylicytowany przez Ciebie kombinezon wydaje się być taki w sam raz, nie za cienki i nie za gruby :tak:
darucha - ale Ci się trafiła okazja! Kombinezony są superaśne, a jeszcze za taką cenę - extra! :-)

porannakawa mam takiego miśka z polaru, bardzo podobnego do tego niebieskiego, który ma Darucha :) tylko że jest blado żółty i z tego co widzę nieco cieńszy ;-)

A ja za kombinezon/pajaca mam do zapłacenia całe 7zł + 7zł koszt wysyłki:-) Rączki i nóżki mogą być zakryte albo odkryte ;-)
W C&A jakoś na dniach ma być -20% na wszystkie ciuchy dziecięce jak któraś będzie chciała wiedzieć dokładnie kiedy to podpytam.

z ciuszków moge Wam polecić śmiało Cubus dla maluchów. szczególnie dresiki mają świetne . Po wielu praniach wciąż wyglądają jak nowe!!;-)

reklama
Do góry