reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy dla nas i naszych kwietniowych pociech:):):

dziewczyny chcecie moze buty ? sprzedam za 70 zl - mialam je raz na nogach rozm 36 na drobna stopke :D bardzo fajne na wyjatkowe okazje :) (aldo)

Pojedyncze, 2012.03.08 o 11:16.jpg

i jeszcze takie chodaczki sandalki z zamszem :) tez na drobna 36 i 2 razy noszone (zara) 50 zl

Pojedyncze, 2012.03.08 o 11:19.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
reniuszek niestety w chwili obecnej nie mogę nawet patrzeć na takie buty - od razu czuję kręgosłup :-D a tak serio to nawet nie miałam na nogach nigdy takich wielkich obcasów.

pasazerka wielkie dzięki...muszę zrobić porządek w czapkach i szalikach zimowych...a mam tego sporo, bo my z eMkiem gadżeciarze jesteśmy i mamy po kilka zestawów, więc jest tego trochę...w sam raz do pakowania próżniowego...dzięki:*

ja na wyjście planuję body, koszulka, śpiochy i kombinezon taki już wiosenny no i kocyk, ale kurcze zaczynam mieć wątpliwości... bo ja się okaże że akurat bedzie zimniej niż myślę co wtedy? będę w szpitalu i nie dam rady nic kupić..
a znowu kupować zimowy kombinezon, na raz albo ryzykując ze go wcale nie ubiore to jaki jest sens... zobaczę jeszcze w środę co powie gin na temat terminu porodu, jeśli się okaże że faktycznie pójdę na cc w marcu to może poszukam coś cieplejszego używanego

Robaczek zapowiadaja ze wiosna idzie wiec moze poprostu wez jaki cieplejszy pajacyk jak masz ten cienki kombinezonik i dodatkowy kocyk w razie czego? tyle co ze szpitala do samochodu i do domku to powinno byc ok bo chyba naprawde nie ma sensu kupowac zimowego kombinezonu na 5 min?

Dziewczyny przymierzam się do zakupu karuzelki dla małej i strasznie podoba mi się fp rainforest. Miała może któraś z Was z nią do czynienia ;> A jakie są Wasze typy ?;-) Nina w sumie nie miała takowej i było ok, ale jednak muszę się liczyć z tym, że teraz będą momenty kiedy nie dam rady się rozdwoić i mam nadzieję, że to cudo pomoże nieco...

reklama
agata- co do karuzelki nie pomogę bo chyba nie będę inwestować w to cudo...no chyba że dziadkowie albo jakieś ciocie będą chciały zrobić małemu prezent to złoże zamówienie:d ale czytałam dużo pozytywnych opinii o tej karuzeli FP rainforest, na youtub'ie nawet z ciekawości słuchałam co oferuje ta karuzela
Rainforest Peek A Boo Leaves Musical Mobile - YouTube ;)

pochwalę się odgruzowaną limuzyną Kuby:)
SDC12835.jpg
a w tle komoda z przewijakiem made in teściu;)

Do góry