reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla nas i naszych kwietniowych pociech:):):

reklama
reniuszek - fajny wózek i śliczny kącik dla Maksia;
darucha - pod bazę isofix trzeba mieć takie specjalne zaczepy w tylnej kanapie (między siedzeniem a oparciem powinny być takie dziury, a tam zaczepy); o ile się nie mylę to wszystkie autka prod. po 2004 albo 2005 roku są w nie wyposażone :tak:
exquise - śliczny zestaw.

Ja też rozglądam się za jakimś ubrankiem na wierzch, ale jakoś nic mi w ręce nie wpadło; wszystko wydaje mi się za grube albo za cienkie:no:

Ja dzisiaj wylicytowałam coś takiego na wyjście c2.jpg

Reniuszek swietny kacik i wozek zreszta juz Ci keidys pisałam ze dla mnie to wozek nr 1 :tak: przy jednym dziecku
Darucha tak jak pisała Karina baza isofix nie pasuje do kazdego auta bo musisz miec w kanapie wbudowane zaczepy .
Eqxuis sliczne ubranka :)))))))) ale pomysl jeszcze dla swojej i dzidziusia wygody o kombinezonie jakims latwiej Ci bedzie takiego szkraba ubrać . :tak:
Renatal fajniutki kombinezonik :tak:

Ja mam na szczescie po Marcychu 2 kombinezony w tym jeden taki bez " nog" do fotelika , ale mimo wszytsko dokupilam ejden cienszy bo cholera wie jak to u nas bedzie w kwietniu :eek:

Ostatnia edycja:
to ja też Wam pokażę co kupiłam chłoposkom na wyjście:-)

Załączniki

• Zdjęcie0050.jpg
    Zdjęcie0050.jpg
    21 KB · Wyświetleń: 80
  • Zdjęcie0051.jpg
    Zdjęcie0051.jpg
    24,6 KB · Wyświetleń: 83
reklama
reniuszek- kombinezon w paski jest z KappAhl-u i był pzreceniony z 99 zł na 50zł, a misiek granatowy jest z C&A i tu szok, kosztował 26,90 zł ( z 79 zł) . tak więc cieszę się z jednej i drugiej okazji:-)

Do góry