reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla nas i naszych kwietniowych pociech:):):

reklama
kombinezon polarkowy;-) mam też 2 mocno ciepłe sweterki, ale spiwór bedzie praktyczniejszy . Myśle , że szybko wskoczą maluchy w pajace, bo do lata niedaleko

exquise - kombinezonik wiosenny :) i tak jak martolinka mam jakies cieple sweterki i bluzy : )

a to nasz kacik - under construction :) w miejsce wozka zawita lozeczko a na sciane drzewko i polka wiszaca :)
a podloga do cyklinowania ( efekt krzesla na kolkach) ;)

DSCN0535.jpg

martolinka uzywka maxi cosi :) juz chyba w listopadzie pisalam o tym, trafilam na super okazje na allegro na ten wozek 3w1 za grosze ( w porownaniu do cen polskich sprzedawcow ) i stan wozka idealny .... :)

Ja się jednak zdecydowałam na kurteczkę, z prosytego powodu: zakochałam się w niej! :D postaram się cyknąć jakieś w miarę dobre foto żeby się nią pochwalić :)

exquise- a jednak kurteczka:-) ja zakupiłam kombinezoniki wiosenne i powiem Wam ,że się za nimi trochę nabiegałam, nie jest to wcale produkt tak łatwodostepny, zwłaszcza w ilości 2 sztuk w tym samym rozmiarze, hhee:-)ostatecznie jeden kupiłąm w kappAhl-u a drugi w C&A - niby ten sam rozmiar 56 a ten z kappAhlu o wiele większy. no ale najważniejsze, że mam chłopaków w cyzm przewiezc do domu:-)

reniuszek, poranna i inne właścicielki maxi cosi i isofixu- my zakupiliśmy 2 foteli cabrio fix , ale jakoś o bazie do auta nie pomyśleliśmy i teraz się tak zaczęłam nad tym zastanawiac. w zwiazku z tym pytania: czy ta bazę isofix można zamontowac w każdym aucie czy muszą byc jakies specjale wymagania?

reklama
Zmobilizowałam się i zrobiłam dokumentację z moich kombinacji z ciuszkami :D przy okazji pochwalę się jak dla mnie cudną kurteczką dla małego i tym jak sobie wymyśliłam go ze szpitala przetransportować :)

Darucha oj wiem, że nie tak łatwo jest dostać takie rzeczy, szczególnie w takim rozmiarze :D dobrze, że Ci się udało!
P150312_13.01.jpgP150312_13.00.jpgP150312_13.02.jpgP150312_13.02_[01].jpg

Do góry