reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla nas i naszych kwietniowych pociech:):):

kasia - to chyba jeden z lepszych fotelików,a do tego mój mąż uparł się, że musimy mieć bazę Isofix, a akurat ten model do niej pasuje:tak:

reklama
karina to chyba mój mąż spotkał się z Twoim i to ustalili, bo mój też uparł się na isofixa...taki gadżeciarz z niego, a jeszcze Pani w sklepie nagadała mu o bezpieczeństwie takiego rozwiązania, to już w ogóle nic więcej do niego nie przemawia...:-D:-D

Karina swietne zakupy , kurcze super ze mozna teraz wybrac model kól bo pamietam ze te co dawali do wszystkich TAKO nie byly za piekne a te co w linku sa swietne :)))), Moj Marcel tez ma ten kocyk tylko zielony, , tyle razy juz byl prany i nic sie z nim nie dzieje :tak:
Kasiagaw maxi cosi z isofixem juz chyba kolejny raz roztsal oceniony jako jeden z najbezpieczniejszych fotelków na swiecie wiec warto !!! :)

karina swietny wybor !
co tdo fotelika cabrio fix to potwierdzam :D zamontowalam juz baze w autku testowalam fotelik juz jakis czas temu :)
poranna postaram sie to ogarnac z ta budka od fotelika bo cos mi sie wydaje ze jak ja zdjeme to nie bede wiedziec o co chodzi , ale czuje ze cos zwiazane z tym panelem plastykowym pod ktorym jest schowany ten material ma zwiazek :) "ogarne" jak podniose sie z lozka :)

martolinka kupiłam używany...T. mówi że mogą być "poluzowane nity" cokolwiek to znaczy. Wózek dotarł do mnie w średnim stanie(brudny, z przerdzewiałymi kołami i w ogóle trochę mi zajęło doprowadzenie go do ładu). Okazało się że jakiś tam nasz znajomy znajomy pracuje w sklepie z rzeczami dziecięcymy gdzie zajmują się też konserwacją x-landerów i nam go sprawdzi. Więc zobaczymy...
karina super wózek!

daj znać jaką diagnozę postawi kolega

Ja mam maxi cosi cabrio z kolorze brown earth. Czy dokupimy bazę zależy od kaski;-)

reklama
Dziewczynki, a w co zaopatrujecie malucha na wyjście ze szpitala i te pierwsze miesiące? Chodzi mi o odzież typowo wierzchnią. Kombinezon czy raczej kurteczka? :D

Do góry