reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla nas i naszych kwietniowych pociech:):):

reklama
A to nasze sobotnie zakupy:)

LÄTTSAM Wanienka - IKEA
BARNSLIG Ręcznik dziecięcy z kapturem - IKEA
SVALEN Ręcznik do rąk - 50x100 cm - IKEA
VITAMINER Koc - pomarańczowy - IKEA

Wanienka jest fajna, bo ma gumy antypoślizgowe od spodu i na dnie:) mam nadzieję, że będzie OK. Ewentualnie dokupimy jeszcze jakiś taki leżaczek dla maluszka, jak będzie niewygodnie bez tego. Kocyk jest w takim kolorze jak na zdjęciu i jest naprawdę mięciutki i milutki. Ręczniki mają okropne wzorki, ale są spore i mam nadzieję, że będą dobrze chłonąć wodę:)

martolinka- kurde w moim sie ruszają raczej znacząco, ogólnie cały stelaż jakiś taki chybotliwy:/
karina- gratuluje zakupów! wanienkę mam taką samą a kocyki praktycznie też bo jeden zielony a drugi niebieski, baardzo przyjemne w dotyku a po praniu zachowały wygląd i miękkość

karina super zakupy :D tez mam ta wanienke - jest niesamowicie fajna kocyki vitaminera tak samo i jak pisze pasazerka sa super miekkie :D mam jeszcze kocyki bawelniane - robia u nas za przescieradelko do wozka i kocyki letnie TORVA Koc - IKEA
:)

pasazerka a kupiłąs nowy , czy uzywany? najlepiej podjechać do sklepu i porównać. Stelaż jest solidny i dobrze mocowany wiec może masz coś źle założone?

reklama
martolinka kupiłam używany...T. mówi że mogą być "poluzowane nity" cokolwiek to znaczy. Wózek dotarł do mnie w średnim stanie(brudny, z przerdzewiałymi kołami i w ogóle trochę mi zajęło doprowadzenie go do ładu). Okazało się że jakiś tam nasz znajomy znajomy pracuje w sklepie z rzeczami dziecięcymy gdzie zajmują się też konserwacją x-landerów i nam go sprawdzi. Więc zobaczymy...
karina super wózek!

Do góry