reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy dla nas i naszych kwietniowych pociech:):):

reklama
Lene- ja też bym chyba tak zrobiła jak mówi martolinka;-) jakoś takie duże zestawy do mnie nie przemawiają...powiem Ci, że jak patrze na te sukienunie to po prostu żałość mnie ogarnia, że nie mam dziewuszki:-p:-p:-p:-p:-p

Chciałabym poruszyć temat biustonosza do karmienia. Macie już coś na oku? Położna poradziła mi żebym nie kupowała z fiszbinami (przynajmniej na okres połogu... bo piersi są obolałe). Na allegro są jakieś szmaciane za 10zł.. pytanie czy warto? Jakoś nie wydaje mi się żeby dobrze podtrzymywały biust..a przecież to jest najważniejsze.

adasza ja jak na razie kupiłam takie szmaciane z allegro chyba za 35zł dwa , biustu za bardzo nie podtrzymują ale ja chcę je wziąć do szpitala i na kilka pierwszych dni a później kupić z fiszbinami jak już będę wiedziała po porodzie jaki rozmiar. Piersi rosną mi w takim tempie, że nie mam teraz pojęcia jak prawidłowo dobrać rozmiar.

Ja właśnie sobie zamówiłam takie: BS0058-BIA-E75.jpgBS0210-CZA-B75.jpg

na sam poczatek faktycznie najlepiej bez fiszbinów. Jak przejdziemy nawał to piersi będą mniej bolały a wtedy warto zainwestować w dobrze podtrzymujacy stanik- :tak:

ja miałam szmaciane, nigdy wiecej..pójde na kilka dni przed terminem do braffiterki i dobiorę sobie porzadny stanik:) narazie mam miseczke F

ilooonka podaje link do hurtowni...nie wiem jednak czy można tam kupować detalicznie...ja się tam zaopatruje w towar do swojego sklepu...ale w razie czego zawsze możesz sobie spisać model i poszukać go na allegro..

eHURT

reklama
Też muszę się zaopatrzyć w stanik do karmienia. Położna mówiła, aby kupić bez fiszbinów, ale taki żeby podtrzymywał biust. To ja już sama nie wiem jaki kupić.

Do góry