reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla nas i naszych kwietniowych pociech:):):

Ja jeśli chodzi o staniki polecam alles- chyba już któraś z dziewczyn pisała o nich. Przymierzyłam sobie w sklepie, a zamówiłam taki sam z allegro 60zł z przesyłką więc jak dla mnie ok.
Dokładnie taki
- - -Biustonosz do KARMIENIA ALLES MaMa SUGAR 80 D (2069875873) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Mam też 2/3 takie zwykłe materiałowe bez usztywnień ,ale niestety mam podobne doświadczenie jak magda :-(

G_agnes my mamy dwa jeden cieńszy jak ten :
http://allegro.pl/bobas-becik-spiworek-do-spania-0-9-mies-2-kolory-i2117106267.html
a drugi taki "puchowy"
http://allegro.pl/mamo-tato-spiworek-spiworki-we-wzorach-poscieli-i2109455011.html

Ostatnia edycja:
reklama
dzięki dziewczyny. a jak dzidziuś bedzie spał to w takim śpiworku to w co będziecie go ubierały? gołe nóżki? Czy jakieś śpioszki? I czy rączki będą na wierzchu? Wiem, że może bez sensu pytania ale ja jestem taka ciemna:)

My zostawialiśmy rączki na wierzchu żeby maluch "nie wpadł "do środka.
Zależy od temp myślę ,że jednak cienkie śpioszki czy pajacyk nie zaszkodzi.

jak będzie ciepło to tylko body a jak zimno to śpioszki też:tak: rączki oczywiście na zewnątrz- tak jakbyś zakładała śpioszki- no chyba że śpiworek z rękawkami będzie bo też już takie cudo widziałam;-)

g_agnes - zależy jaki śpiworek :-p ale raczej rączki na wierzch :tak:
Paulettta - jak dla mnie - fiolet pasuje chłopcu :tak: jak większość kolorów w sumie;
jedynie róż taki "dziewczyński" :-D:-p

Czy Wy śpicie przykryte szczelnie po samą szyję?;-)zapewniam , że maluszkom będzie ciepło . Przecież nie będą leżeć gołe w śpiworku tylko np. body , pajacu itp;-)

reklama
g_agnes myślę , że cienki wystarczy ;-) to będzie kwiecień , zaraz maj i okaże się , że maluchy będą spać odkryte, bo będzie gorąco;-)

Do góry