kasiagaw
Fanka BB :)
iloonka mam dokładnie z tej samej aukcji okrycia kąpielowe tylko że w kolorze ecru i róż...są świetne...a kocyki też takie milusie bo się zastanawiałam nad kupnem?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
powymądrzam się trochę bo ostatnio oglądałam o tym w TV. Jak dziecko jest tyłem do kierunku jazdy to podczas stłuczki czy wypadku jego własny ciężar ciała go hamuje i bardziej po prostu wciska go w fotelik a nie ciągnie do przodu w stronę przedniej szyby...nie wiem czy jakoś to logicznie wyjaśniłam, nigdy nie byłam dobra z fizyki a to jest właśnie z nią związaneKobitki...bo tak się zaczęłam zastanawiać nad fotelikiem i chodzi mi po głowie Maxi Cosi Cabrio Fix z bazą Family Fix. Mam tylko pytanko. Dlaczego foteliki z bazami izofixu są w większości montowane tyłem do kierunku jazdy? Przecież jak będę sama z Zosią gdzieś jechać, to na skrzyżowaniu obrócę się do tyłu i mogłabym zobaczyć co robi, ale nie ujrzę jej jak fotelik będzie tyłem do mnie...Może ja coś źle czytam, a może są jakieś inne foteliki pod isofix do wpięcia przodem do kierunku jazdy...Help!