reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla nas i naszych kwietniowych pociech:):):

reniuszek byłam w pasażu grunwaldzkim bo mam dosłownie 5 minut spacerkiem, chłopięce też były ale musiałabyś szybciutko bo to końcówki wyprzedaży:-) ubranka śliczne:tak: a te bluzy z uszkami masakra;-)

reklama
paulusia super :) dzieki za info- w takim razie bede musiala kogos wyslac na zakupy bucikow, bo ja niestety nie nadaje sie :D

reniuszek - super ciuszki, wyglądają na porządne, niezniszczone i przede wszystkim super tanio! gratuluję:)
paulusia - buciki prześliczne, chyba zaraz coś zalicytuję swojej baletnicy:tak:

Ja też dziś zaszalałam na allegro, wcześniej się umówiłam z koleżanką że dostanę ciuszki po jej synku, ale on jest taki malutki że nie wiadomo czy z nich wyrośnie do kwietnia. W każdym razie oto co udało mi się kupić:
ŚLICZNY ZESTAW DLA DZIEWCZYNKI 16 SZT. POLECAM!!! (2092125303) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Już się nie mogę doczekać przesyłki!!!

murka jeśli chodzi o twoje pytania
1. używałam huggies bez wycięcia, na początku je zawijałam a potem przeszłam na pampersy
2. praliśmy w proszku Jelp, nie tylko rzeczy dziecka ale i nasze, po tym, jak Igor dostał wysypki na policzku po przytuleniu do t-shirtu eM w szpitalu (miał 2 dni)
3. wkładki Johnson&Johnson chyba? były OK, miałam b. dużo pokarmu, ale też Igi często i dużo jadł i problem się zaczął dopiero jak wróciłam do pracy, wtedy też mi nie przemakały i się nie kleiły
4. nani elektronicznej nie miałam

mamusiom, które mają pierwszego dzidziusia i planują karmić, polecam maść Purelan, na brodawki, mi bardzo pomagał w gojeniu i pielęgnacji

murka śliczne ubranka...

Ktoś wspominał o pasażu grunwaldzkim...eMek ciągnie mnie tam w tym tygodniu na jakieś małe shopping to może wpadnę pooglądać co nieco ciuszków dziecięcych...polecacie jakieś sklepy?

Wygrzebane dzisiaj między praniem:-)
DSCF2174.jpgDSCF2175.jpg

Tyle tego dostałam od znajomych, ze sama nie wiem co mam:-)

murka sliczny zestawik :))
kivinko ja chce takich znajomych !! ALE CUDA !!:tak:
kasiagaw w pasazu zawsze h&m dla dzieciaczkow odwiedzam, nie pamietam czy w zarze jest stoisko dla dzieciaczkow na I pietrze :) polecam tez sklepy kapphal i c&a, ale te to w galerii dominikanskiej :) w renomie jest mothercare - tez cos fajnego mozna dostac :D a smyk masz po drodze w mlynie k/korony i zawsze cos tam maja ciekawego :D

reklama
dziewczyny super ciuszki :)
ja dzisiaj dostałam przesyłkę z zamówionymi okryciami kąpielowymi i kocykiem - jestem bardzo zadowolona! Jakość pierwsza klasa i mega miękkie...a kupiłam :
BOBAS Okrycie z KAPTURKIEM MIKROFIBRA -RĘCZNIK (2070690805) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. - żółty i niebieski
Gruby KOC BOBAS NOWA KOLEKCJA kocyk - 3 KOLORY (2084997513) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. - brązowy z misiem :)
POLECAM!

Do góry