reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla nas i naszych kwietniowych pociech:):):

reniuszek byłam w pasażu grunwaldzkim bo mam dosłownie 5 minut spacerkiem, chłopięce też były ale musiałabyś szybciutko bo to końcówki wyprzedaży:-) ubranka śliczne:tak: a te bluzy z uszkami masakra;-)

reklama
paulusia super :) dzieki za info- w takim razie bede musiala kogos wyslac na zakupy bucikow, bo ja niestety nie nadaje sie :D

reniuszek - super ciuszki, wyglądają na porządne, niezniszczone i przede wszystkim super tanio! gratuluję:)
paulusia - buciki prześliczne, chyba zaraz coś zalicytuję swojej baletnicy:tak:

Ja też dziś zaszalałam na allegro, wcześniej się umówiłam z koleżanką że dostanę ciuszki po jej synku, ale on jest taki malutki że nie wiadomo czy z nich wyrośnie do kwietnia. W każdym razie oto co udało mi się kupić:
ŚLICZNY ZESTAW DLA DZIEWCZYNKI 16 SZT. POLECAM!!! (2092125303) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Już się nie mogę doczekać przesyłki!!!

murka jeśli chodzi o twoje pytania
1. używałam huggies bez wycięcia, na początku je zawijałam a potem przeszłam na pampersy
2. praliśmy w proszku Jelp, nie tylko rzeczy dziecka ale i nasze, po tym, jak Igor dostał wysypki na policzku po przytuleniu do t-shirtu eM w szpitalu (miał 2 dni)
3. wkładki Johnson&Johnson chyba? były OK, miałam b. dużo pokarmu, ale też Igi często i dużo jadł i problem się zaczął dopiero jak wróciłam do pracy, wtedy też mi nie przemakały i się nie kleiły
4. nani elektronicznej nie miałam

mamusiom, które mają pierwszego dzidziusia i planują karmić, polecam maść Purelan, na brodawki, mi bardzo pomagał w gojeniu i pielęgnacji

murka śliczne ubranka...

Ktoś wspominał o pasażu grunwaldzkim...eMek ciągnie mnie tam w tym tygodniu na jakieś małe shopping to może wpadnę pooglądać co nieco ciuszków dziecięcych...polecacie jakieś sklepy?

Wygrzebane dzisiaj między praniem:-)
DSCF2174.jpgDSCF2175.jpg

Tyle tego dostałam od znajomych, ze sama nie wiem co mam:-)

murka sliczny zestawik :))
kivinko ja chce takich znajomych !! ALE CUDA !!:tak:
kasiagaw w pasazu zawsze h&m dla dzieciaczkow odwiedzam, nie pamietam czy w zarze jest stoisko dla dzieciaczkow na I pietrze :) polecam tez sklepy kapphal i c&a, ale te to w galerii dominikanskiej :) w renomie jest mothercare - tez cos fajnego mozna dostac :D a smyk masz po drodze w mlynie k/korony i zawsze cos tam maja ciekawego :D

reklama
dziewczyny super ciuszki :)
ja dzisiaj dostałam przesyłkę z zamówionymi okryciami kąpielowymi i kocykiem - jestem bardzo zadowolona! Jakość pierwsza klasa i mega miękkie...a kupiłam :
BOBAS Okrycie z KAPTURKIEM MIKROFIBRA -RĘCZNIK (2070690805) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. - żółty i niebieski
Gruby KOC BOBAS NOWA KOLEKCJA kocyk - 3 KOLORY (2084997513) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. - brązowy z misiem :)
POLECAM!

Do góry