reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla nas i naszych kwietniowych pociech:):):

dzięki julianna.
nam z kolei mówili, zeby wybrać jedną linię kosmetyków, bo jak coś uczuli to niewiadomo z której firmy.
też się dzisiaj zastanawiałam nad kosmetykami nivea. A krem ochronny tez z nivea? kurcze to jest ciężki temat,a le w sumie jak sie samemu nie popróbuje to się nie zgadnie co dla naszego dzidziusia będzie idealne.
kupiłam jedną paczke 46szt pampersów 2-5kg ale chyba musze dokupić jeszcze jedną. bo może być za mało a z drugiej strony nie chce mieć za dużo bo jak sie urodzi 4kg... to już lepiej 3-6kg

reklama
Dla dzidzi kupilam:
- NIVEA baby Delikatny zel do mycia ciała i wlosów
- NIVEA baby Mleczo intensywnie nawilzajace nutri sensitive-
- HiPP Krem pielegnacyjny do twarzy i ciala
- HiPP Krem ochronny na odparzenia

Jeszcze planuje jakies husteczki nawilzane kupic , linomag i sudocrem i chyba tyle bedzie z kosmetyków;P

Kupujecie śpiworek dla swojego maluszka? Wczoraj w lidlu widziałam takowy za jakieś 20zł do fotelika samochodowego.. ale nie jestem pewna czy się przyda. W kwietniu bywa już ciepło ...<hmm>

adasza ja mam śpiworek do łóżeczka, ale planuje tez dokupić taką kołderkę w dwóch wersjach kolorystycznych i do tego taki rożek:
62414a0c42274bbca52d899b87eb171f.jpg
d2d3b4cd8d64adcc26c1e11c3c10722b.jpg
f3415d93245605da20b10685582334c5.jpg

A do fotelika tak jak martolinka pisze - wystarczy sam kocyk...w końcu to będzie wiosna i lato...

rożki na pewno przydadzą sie 2:tak: jakos nie opanowałam zawijania malucha w kocyk . W rożku czułam się pewniej trzymając malca
Przypomniało mi się , że rękawiczki- niedrapki wszelkiego rodzaju Antek ściągał więc praktyczniejsze były po prostu skarpetki na rączkach. ;-)Choć też długo ich nie nosił

reklama
martolinka a po co aż dwa rożki? moja kuzynka aktualnie nie używa wcale, bo twierdzi, że mimo tego, że kupiła najmniejszy jaki był, to Ania i tak jest za mała do niego...

Do góry