reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zakupy dla mamy i maleństwa

reklama
Do mam używających chusty. Jakich używacie i czy polecacie? Ja się przymierzam do zakupu i nie wiem jaką...

Ja mam tkaną LennyLamb. Ale nie wiem czy polecam, bo nie mam porównania z innymi. Dla mnie jest ok. Na forach można znaleźć opinie, że wystarczą chusty Pentelka za 60 PLN. Pewnie tak jest, biorąc pod uwagę fakt, ze tam gdzie chusty są elementem kulturowym nikt nie słyszał o markach i firmach.

Dziewczyny co polecacie na rozstępy na biuście??? Niestety nie mam doswiadczenie w tym temacie bo cala ciążę smarowałam się tylko oliwką i było OK. Parę dni temu zauważyłam jednak rozstępu na prawej piersi :wściekła/y:

reklama
Do góry