reklama
Katska
Fanka BB :)
Aniii, życzę szybkiego powrotu do zdrowia. Odpoczywaj i zbieraj siły. A jak u Ciebie pasuje, to pewnie u mnie też będzie. Dzięki za pomysł.
KikaRika
Moderatorka
Dziewczyny śliczne te łóżeczka dla Waszych pociech..
Ladyli u mnie tak jak u Ciebie, mąż przygotuje łóżeczko jak będziemy w szpitalu z Helenkom jeszcze.. Przecierz to kwestia założenia prześcieradła tylko bo jak słusznie zauważyłaś noworodkowi pościel nie jest potrzebna, wręcz przeciwnie..
Ladyli u mnie tak jak u Ciebie, mąż przygotuje łóżeczko jak będziemy w szpitalu z Helenkom jeszcze.. Przecierz to kwestia założenia prześcieradła tylko bo jak słusznie zauważyłaś noworodkowi pościel nie jest potrzebna, wręcz przeciwnie..
A ja dzisiaj przy okazji wizyty w aptece przypomnialam sobie ze nie mam kola ratunkowego w postaci czopkow glicerynowych i zakupilam. Poprzednio ratowały mnie w tych niekomfortowych toaoetowych chwilach. A i do szpitala jeszcze tantum rosa zapakowalam a w domu mam kore dębu do zaparzania i okladow - polecila mi polozna ;-) i sie sprawdzilo.
monikamarcina
Ja tez tantum rosa kupilam
Elunia nie pomyslalam o rozpylaczu... Ostatnio to mialam tylko butelkę z dziobkiem to mase tych saszetek zuzylam. Musze poszperac w kosmetykach czy nie mam gdzies takiego rozpylacza a jak nie to podejde do rosmana bo chyba widziałam takie pojemniczki podrozne di kupienia to moze bedzie i to.
monikamarcina
Ja tez mam butle z dziubkiem, jak nie zapomne to tez zakupie rozpylacz
reklama
Katska
Tantum Rosa też mam spakowane. Chyba od Was usłyszałam o butelce z dziubkiem. Ale rzeczywiście spray może być wygodniejszy.
Mam jeszcze wodę termalną. Też wyczytałam, że podobno nadaje się do odświeżania
Mam jeszcze wodę termalną. Też wyczytałam, że podobno nadaje się do odświeżania