reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla mam i maluchów :)

No jakiś taki niekumaty ten sprzedający.

Podobają mi się jeszcze:

MATA EDUKACYJNA KOJEC DO ZABAW WESOŁA FARMA CANPOL (4996744443) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
KOLOROWA EDUKACYJNA MATA WESOŁE ZOO ŚWIATŁO DŹWIĘK (4985013747) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
MATA EDUKACYJNA DLA NIEMOWLĄT RAINFOREST 3w1 (4998030783) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Choć ta co wcześniej wysłałam podoba mi się najbardziej. Niestety nigdzie nie ma informacji o tych melodyjkach, szukałam już na innych stronach. Zobaczę co teściowie powiedzą, może i tak się skusimy:)

reklama
aisha ta pierwsza jest fajna moja bratowa miała dl brtaanka nie ma melodyjek ale mi się podobała, ta trzecia miałam i melodyjki sa ale cieka ta mata mnie nie zachwycila

Aisha a te dźwięki nie są w wiszącej zabawce?

Takie maty jak ta pierwsza wysyłałaś (albo podobne) widziałam na olx. Spróbuj może do sprzedających napisać, skoro ich dzieci korzystały to powinni wiedzieć :)

Może się zainspirujecie :-) - my mieliśmy taka Mata edukacyjna Bright Starts Żyrafa | Świat Leona
Czasem tylko miałam wrażenie że te mrugajace światełka są zbyt jaskrawe dla dziecka ale ten grajacy kotek jeździł z nami nawet w aucie. I dla malucha podkladalam kocyk na początku żeby miał bardziej miękko albo rozkladalam na łóżku bo w środku tego materiału to tylko takie cienkie wypełnienie jest.

W ogóle to duży wybór takich gadżetów dla maluchów jest:p wystarczy mieć kasę i dużo miejsca w domu:p

Pochwalę się jakie mam łóżeczko dla mojego księcia:p

Załączniki

• DSC_0050.jpg
    DSC_0050.jpg
    22,1 KB · Wyświetleń: 96
  • DSC_0051.jpg
    DSC_0051.jpg
    22,6 KB · Wyświetleń: 92
mój mąż dzisiaj złożył wózek (dotarł kurierem jakiś czas temu i trzymamy go w wózkarni obok piwnicy) i jest bossssski - w ogóle nie widać, że używany - wygląda jak nówka o_O no i opłaciło się zaryzykować za tą cenę, bo ładnie się prowadzi, fajnie buja i ogólnie jest fajny :-D

Aisha śliczne łóżeczko :tak:, ale ten baldachim to zdąży się zakurzyć jeszcze ... :-(
Koshka super że wózek sprawny i zadbany i że się podoba. :-)

reklama
Aisha łóżeczko wygląda super :) ja już też nasze chciałabym 'ubrać' ale właśnie tego kurzu się boję :D
Czy mogłabyś napisać jakie masz wymiary moskitiery?

Do góry