reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla malucha i mamy :-)

@Dzidzianapokładzie przy pierwszej córce miałam pożyczony od siostry Medela mini electric i był bardzo fajny. Przy większych potrzebach odciągania, podobno ten wypasiony lepszy jeszcze, szybciej ściąga. Teraz mam ręczny medeli na w razie czego, ale jak będę miała potrzeby, kupię mini electric. Warto dodać, że siostra kp 2 lata (+ teraz już 9 miesięcy) i ja też 2 lata (mniej używałam niż ona) i nic mu nie ma.

reklama
Ja miałam okazję używać elektryczne laktatory lovi oraz Medela mini i dla mnie o wiele wygodniejszy był lovi. Chodzi ciszej, ma dwie fazy ssania, ma gumową wkładkę, a Medela nie. Jedyny plus medeli to fakt, że można dopasować rozmiar tego "lejka" do piersi.

Wiktorka gratulacje:) najważniejsze ze Juz po wszystkim i mozesz tulić Lenke:) kawał kobietki urodziłaś kochana, odpoczywaj a my czekamy na zdjecie:)

reklama
Tekila poczekaj az urodzisz bo niestety, ale nie wszystkie plany przed porodem się udaje doprowadzic do końca. Moja też śpi tylko przy cycku czasami udaje sie ją odłożyć, a czasami niestety nie i spi koło mnie. Zawsze kołyske mozna dokupić

Do góry