reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla malucha i mamy :-)

Jest! Ale numer :-) ale był tak schowany, że naprawdę jakbyście nie napisały , że jest to bym u nas nie znalazła tak był wciśnięty! Ale tak czy siak ten zamówiony, jest o wiele lepiej zrobiony, głębiej zakrywa więc nie żałuję :-) ale ubaw miałam jak wreszcie wylazł :-)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Agicia ojjj do gotowości mi daleko bo nadal trwa u mnie remont :(
juz wiem ze nie zdąży mąż pomalować sypialni :( ale do końca tygodnia ma być skończony przedpokój. .. bez szaf :(
jestem zdolowana bo wszędzie mam kurz... ubranka w woreczkach pochowane i nawet nie mogę ich wypakowac. .. nie wspominam juz o kartonach z naszymi rzeczami. .. TRAGEDIA.
a ja w następny czwartek do szpitala :/

Sent from my SM-G355HN using Forum BabyBoom mobile app

Tekila, czasem trzeba posłuchać sie innych, bardziej doświadczonych a nie z góry upierać sie przy swoim [emoji6] ważne, ze nie masz wybrakowanego egzemplarza.

eNortjKzUjIyMjU1MFOyBlwwFXoC0Q,,37.png

1usa3e5eqna1rleq.png

iPad

reklama
Do góry