reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla malucha i mamy :-)

reklama
Bo plan jest taki, że mają długo posłużyć ;) Łóżeczko da się przerobić na tapczanik potem, a poza tym mnie się marzy drugie dziecko w niedużym odstępie czasu i gdyby był chłopiec to pewnie słabo z księżniczkowymi meblami[emoji14]

Napisane na XT1068 w aplikacji Forum BabyBoom

Wiola super :) jaki kolor pokoju ?
Betka ja zamówiłam, ale będą dopiero w pierwszej polowie wrzesnia. Materacyk wybralam kokosowo lateksowy podobno jakis ekstra :)

Moje też dopiero za dwa tygodnie + trzeba doliczyć czas aż swoje odleżą w domu i potem na montaż, jest dużo elementów, więc też liczę dwa tygodnie... Ja zamówiłam materacyk z samego lateksu.
Pokój jest jasno szary a do tego będą żółte dodatki.
Dziewczyny, a wy jakie macie mebelki? Pochwalcie się :)

Napisane na XT1068 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja jak juz mebelki beda zlozone i.wszystko na miejscu cykne fotke i Wam pokaze:)
To dobrze,ze jeszcze nie macie tych mebli przynajmniej nie czuje sie samotna hehe:)

No ja tez pokaże jak bedzie skonczone :)
Wiola szary z żółtym ekstra !! Moj nie chcial szarego :( wiec bedzie miętowy z różowymi dodatkami. Zobaczymy co wyjdzie.
Dostalam ok kolezanki wczoraj kyleczke boala. Taki naszyjnik a kuleczka z dzwoneczkiem wisi na brzuchu i przy chodzeniu wydaje delikatny dźwięk dla nas ledwo slyszalny, a dla dziecka bardzo przyjemny, fajny gadzet :)

reklama
Do góry