reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla malucha i mamy :-)

reklama
Kurczę na allegro same śpiworki :-) no nic może kiedyś mi w oko coś takiego gdzieś wpadnie :-) nie umiem z tego alliexpres zamawiać niestety :-)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Tekila zamówiłam:) dostawa miedzy 8.09- 03.10 wiec troche poczekamy... Ale Ty tez chyba masz termin na 2-ga polowe pozdziernika:)

moje piękne też pewnie będą na początku zazdrosne, że już nie będą najważniejsze, ciekawe jak się będą zachowywały kicie, trudno będą się musiały przyzwyczaić dziecko będzie dla mnie najważniejsze muszą się dostosować:)

Agica bardzo bardzo dziękuję :-* :-* ja mam termin prawie na koniec-26.10 więc nawet jakby ktoś jechał z paczką rowerem to ma szansę zdarzyć :-) :-) :-)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
1471972276423.jpg

Dzisiaj wreszcie zamówiłam dawno upatrzone mebelki dla Małej i cieszę się jak dzieciak. Nareszcie zaczynam czuć się choć trochę przygotowana :)

Napisane na XT1068 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1471972276423.jpg
    1471972276423.jpg
    40,2 KB · Wyświetleń: 521
Do góry