reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla malucha i mamy :-)

Zestresowana się i kupilam właśnie dwie kobiety szule do szpitala :p jedną rozpinana po bokach druga po środku. W domu raczej preferuje pizamki, mam takie rozpinane lub po prostu do góry podniose. Staników też szukam tylko chciałabym ładne jakieś, a o takie ciężko :( ciąża to jedyny moment kiedy mam w ogóle biust więc chociaz tak bym chciała się nim nacieszyć, nosząc seksowne staniki

reklama
Wiktoria jak nie masz wielkiego biustu a chcesz ladne koronkowe to w necie do karmienia sa bardzo ladne..ja akurat mam dosc duzy biust i.nosze teraz takie wogole nie usztywniane bez fiszbin najwygodniej mi bo odparzen dostawalam jak nosilam z fiszbina

Ja bym chciała lekko usztywniane z takiego grubszego materiału, ale dopiero zaczynam szukać :) taak teraz mam 70c, a tak to to małe B więc same rozumiecie :)

Mi sie czesto robia takie odparzenia czy to uczulenia pod biustem od stanikow teraz od tych babciowych nie mam:D
Wiktorka no musisz sie nacieszyc cyckami;) rozumiem

Wiktorka doskonale Cię rozumiem, mam tak samo, teraz to u mnie 85C czasem nawet D z takich maleństw się zrobiło:-) :) Ale niestety coś za coś, mam straszne rozstępy o_O
Natomiast dojrzałym do decyzji o miękkim staniku, którego nigdy wcześniej nie nosiłam:p

Odpukac rozstępów na razie nie mam :) zobaczymy później. Szczerze wam powiem, że ostatnio czuje sie super. Mam dużo siły, chodze, biegam, załatwiam ogólnie wszystko super :)

U mnie też się rozstępy pokazały i o dziwo nie na brzuchu czy piersiach tylko na biodrach :/ Zaczęłam je traktować bio oilem od razu, zobaczymy czy to coś pomoże.

Napisane na XT1068 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Betka no współczuje :( fakt że snem i u mnie ciężko. Młoda mocno się wierci i kopie boleśnie.
Ja kilka razy dziennie smaruje się kremami na rozstępy. Strasznie boję się, że na brzuchu się pojawia. Ja używam z pharmaceris rano i wieczorem, a w ciągu dnia nawilżające

Do góry