reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla malucha i mamy :-)

Ja ostatnio poszlalalam w aptece internetowej ;)
Macie jakieś swoje listy zakupów? :)
czy najpierw kupujecie a później patrzcie czy czegoś brakuje? :)

1468739788-1d1mld.jpeg

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Majtki poporodowe polecam z siatki, wyglada jak kabaretki, te co masz ponoć się rolują, odstają i złe podpasek trzymają a te siateczkowe maja nogawki i nic się nie przemieszcza i tyłka trzyma [emoji6]

Napisane na iPad

eNortjKzUjIyMjU1MFOyBlwwFXoC0Q,,37.png

1usa3e5eqna1rleq.png

joani ja nie pamiętam jakie miałam przy pierwszym porodzie. ale na drugi dzień po cc ubralam normalne bawełniane majtasy i było mi najlepiej (teraz też kupię kilka sztuk takich-jak juz nie będą potrzebne to do wyrzucenia idą ) ;) a te jednorazowe ubieralam na obchod :) żeby się lekarze nie przyczepili ;)

Sent from my SM-G355HN using Forum BabyBoom mobile app

Życiowa ja trochę nawet kupiłam a teraz już mam listę, konkretnie co i jak :-) Wszystkie sprzęty typu bujaczek, karuzrla, monitor oddechu, niania i termometr mam wybrany co do firmy itp :-) Ale te sprzęty kupuje używane na olx bo mają gwarancję jeszcze zwykłe na rok a są o 100-150 zł tańsze :-)
Resztę też mam wypisaną bo nie chcę kupować czegoś niepotrzebnie :-)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Karuzele dostałam z Tiny love z projektorem :)
bujaczek chodzi mi po głowie. .. ale nie wiem... chyba się wstrzymam jeszcze. ..
póki co na ten miesiąc to wszystko co zaplanowaliśmy to jest kupione. .. łącznie z komoda i regałem dla starszej córki do pokoju bo chce zabrać jej szafę[emoji14]
jak mieszkanie kupowalismy to nie było wiadomo ze udało się zajść w ciążę i mieliśmy powolutku meble kupować itp. a teraz musimy przyspieszyć bo w sypialni tylko łóżko jest hehe

Sent from my SM-G355HN using Forum BabyBoom mobile app

@julianign czy w Anexie budka od spacerówki jest dosyć głęboka? Rozkłada się dosyć mocno, żeby zakryć dziecko?

Zastanawiam się teraz między Anex Sport a Roan Bass Soft. Pamiętam @tekila85, że pisałaś, że Roan twardy, faktycznie słaba amortyzacja w tej wersji podstawowej. Ale jest też ten Soft, który ma dodatkowe amortyzatory. I nadal dumam... :) A wcześniej to też miałam brać Adamex Barletta, ale każą czekać 2 miesiące, a czasu już mało.

@poziomki ale ładne zakupy!

@Życiowa też niedługo muszę napaść na aptekę internetową :)

Dziewczyny, a jakie macie materace do łóżeczka?

Ja widziałam również ten roan bass soft ale barletta ma bez porównania lepsze amortyzatory.
Na barlette też miałam czekać dwa miesiące i jest po 2-3 tygodniach :-) a nawet jakby była na koniec września to byłoby ok :-)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry