reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zaczynam starania...

Okropna jedna kreska wyszla :-(
Kurcze to juz nie wiem co to za krwawienie moglo byc, napewno nie @ bo mam calkiem inna! No nic, zrobie w niedziele moze cos bedzie... A jak nie to 28 listopada mam wizyte u ginekologa, w Polsce, moze ten cos powie ? Dam znac .

reklama
czesc mam pytanie teraz mam 21dc i sie zastanawiam czy jak zrobie pojutrze tzn 23dc to taki czuly test 10mlU/ml juz wykryje fasolke jak juz jest ?dodam jeszcze ze owulacja byla ok 16dc prosze o odp i pzdr wszystkie staraczki:-)

ja tez tak kiedys mialam i to nawt caly miesiac wiec gdy poszlam do gina zaraz dostalam okres okazalo sie ze zmian klimatu ma duzy wplyw ale zawsze jest jakas nadzieja .testy sie robi po okolo 6 lub 7 dni od zaplodnienia ale ja bym jeszcze poczekala kilka dni .pozdrawiam

Witam wszystkie panie (i panów jeśli są również).
Wraz z mężem kilka dni temu zaczeliśmy starać się o Maleństwo. Postanowiłam do Was dołączyć, bo w towarzystwie przyjemniej mijają oczekiwania na sukces :)
Pozdrawiam

reklama
Witam wszystkie forumowiczki.Mam pytanie. Od 3 miesięcy staramy się o maleństwo i od trzech biorę dziennie jedną tabletkę kwasu foliowego.Bez żadnych witamin.Nie wiem czy to może mieć związek,ale zaczęły mi się problemy ze skórą, których nigdy nie miałam.Mnóstwo krostek na plecach i dosyć dużo mi wysypuje na buzi.Co najlepiej zażywać prze ciążą?Doradzcie:-)

Do góry