beata26
szczęśliwa mamusia :)
anik moja kolezanka ma 4 dzieci bo myslała ze jak karmi to nie zajdzie z kazdym zaszła podczas laktacji. więc ja nie wierzę w tą teorię że karmienie hamuje owu.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
cześć dziewczyny :-) jestem nowa na tym wątku ale myślę że często będę go odwiedzać od dziś zaczynamy się starać o drugą dzidzię
problem tylko w tym że ja wciaż karmię. @ miałam dopiero raz od porodu. Lekarz mi wciskał na siłę tabletki antykoncepcyjne (bo twierdził że nawet jak się karmi to można szybko zajść w ciążę) Teraz jak już mogę się starać (po 6 miesiącach od cc) to mi mówi że dokąd będę karmić to napewno nie zajdę no i bądź tu mądrym ehhhhhhh
test najlepiej robić w dniu spodziewanej @ lub później, wiec wydaje się, ze jeszcze za wczesnie.Witajcie. Staram sie z mezem o dzidziusia. Kochalismy sie 22/23 pazdziernika. Miesiaczke mialam 8 paz, moje cykle z reguly trwaja 31 dni (ten trwal 33 zmienilam klimat). Czy moglam zajsc w ciaze? i kiedy moge zrobic najwczesniej test ? i jeszcze jedno pobolewa mnie podbrzusze a nigdy tak nie mialam przed @.