Halina0406
Fanka BB :)
Cześć dziewczynyJa też dołączę do tematu bo właśnie zaczęliśmy starania o maleństwo.Mam 23 lata mąż 26 i od roku jesteśmy małżeństwem-parę miesięcy temu odstawiłam tabletki, a teraz nie mogę się doczekać kiedy dowiemy się,że jestem w ciąży. Nie wiem czemu bo nie mam podstaw, ale trochę się martwię, że nie będę mogła zajść w ciąże-chociaż staram się o tym nie myśleć-bo wiem że pozytywne nastawienie to połowa sukcesu.
Również trzymam kciuki za wszystkie Staraczkirównież za siebie
Witam Cię Zuzanna87 mocno wiesz że ci się uda , trzeba trochę wiary i nadziei że uda ci się zajść w ciąże:-). Ja rozpoczynam starania o drugie dziecko , mam córeczkę właśnie skończyła 4 lata. Sardacznie cię witam i mam nadzieje że ci się uda. trzymam za ciebie kciuki :-)
Ja niestety już wiem, że będę miała problemy z powodu problemów zdrowotnych. Ale najważniejsze, że mam tego świadomość i te parę miesięcy przed rozpoczęciem starań po święcę właśnie na doprowadzenie mojego zdrowia do dobrego na tyle by móc zacząć starania :-)
Cześć Misia89 zadbaj o siebie do momętu starań i mocno wiesz a Ci sie napewno uda . pozdrawiam Cię gorąco i trzymam za ciebie kciuki :-);-)
Ostatnio edytowane przez moderatora: