Prześladowanie ludzi wyglada nieco inaczejPrzestań ludzi prześladować
reklama
MyszkaMiki30
Fanka BB :)
dalsza dyskusja z tobą nie ma sensu.Hahaha ona sama tak napisała
Przykre to było ale cóż zrobić
I nie musisz się logować na pozostałe konta i dawac "nie zbyt mądre"
To po co dyskutujesz?dalsza dyskusja z tobą nie ma sensu.
I nie musisz się logować na pozostałe konta i dawac "nie zbyt mądre"
Nel331
Czekaj jak to było ? Robię badania, diagnozuje endometriozę, sprawdzam hormony.. złota rada „ nie ma Co sobie głowy zawracać”haha przypominam, że to Ty na kreskach napisałaś dziewczynie, która poroniła chwilę temu, że widocznie za mało albo za dużo myślała
AScarlett
Moderator
Nel331
Bo ty nie rozumiesz, ze poronienie i biochem czy cp to po prostu trzeba machnąć ręka bo życie jest okrutne i tyle w temacieSkoro szwankuje Ci pamięć to przypomnę kto tak napisał. Spoiler - Ty.
Zobacz załącznik 1518182 Zobacz załącznik 1518181
Zazuu
Prześladowanie ludzi wyglada nieco inaczej
Jak to nie jest prześladowanie to po prostu jesteś głupia. Wybierz sobie i daj ludziom żyć
Nie musisz mi przypominać, wiem Co napisałam same sobie coś wmawiacie jak „za mało czy za dużo” a ze już sensu nie było dalej się „tłumaczyć”, „wyjaśniać”.Skoro szwankuje Ci pamięć to przypomnę kto tak napisał. Spoiler - Ty.
Zobacz załącznik 1518182 Zobacz załącznik 1518181
Jeżeli jesteście tak wrażliwe na słowo „odpuszczenie psychiczne” to juz nie moja wina. No niestety, ale życie jest okrutne i na to się wpływu nie ma co się wydarzy w danym monecie
Ah nie ma to jak dostać obrazy przez internet hahaha brawo pani „mądrej”Jak to nie jest prześladowanie to po prostu jesteś głupia. Wybierz sobie i daj ludziom żyć
reklama
AScarlett
Moderator
N
Cóż, Ty napisałaś że wpływ ma myślenie. Wiec moze sama się zastanow co piszesz zanim to wyślesz na publiczne forum.Nie musisz mi przypominać, wiem Co napisałam same sobie coś wmawiacie jak „za mało czy za dużo” a ze już sensu nie było dalej się „tłumaczyć”, „wyjaśniać”.
Jeżeli jesteście tak wrażliwe na słowo „odpuszczenie psychiczne” to juz nie moja wina. No niestety, ale życie jest okrutne i na to się wpływu nie ma co się wydarzy w danym monecie