reklama
Krzynka myslisz? :-) Zrobie 2 dni przed rano, poniewaz moj facet wyjezdza dzien przed moja @ a nie chce mu przez tel mowic.
Ps. dzisiaj moje plamienia sa malutkie, prawie ich nie ma.
Jejku ja chce juz 6listopada, bede wtedy testowac
Ps. dzisiaj moje plamienia sa malutkie, prawie ich nie ma.
Jejku ja chce juz 6listopada, bede wtedy testowac
no jak tam Dziewczynyki??!!!
mam nadzieje ze nie dajecie sie smutkom listopadowym i sie staracie:-)
ja jutro do pracki po tygodniowym zwolnieniu - zapalenie pecherza - troche juz mi sie nawet chce wrocic bo tak siedziec w domu to czlowiekowi glupie mysli do glowy przychodza a w pracy nie ma czasu na glupoty:-)jedyny plus;-)
no nic zmykam i zycze wszystkim milej niedzieli,buziole
mam nadzieje ze nie dajecie sie smutkom listopadowym i sie staracie:-)
ja jutro do pracki po tygodniowym zwolnieniu - zapalenie pecherza - troche juz mi sie nawet chce wrocic bo tak siedziec w domu to czlowiekowi glupie mysli do glowy przychodza a w pracy nie ma czasu na glupoty:-)jedyny plus;-)
no nic zmykam i zycze wszystkim milej niedzieli,buziole
to ja tez sie dopisze, bo wlasnie zaczelismy starania, chociaz poki co tak na luzie, bez testow i bez stresow, ale jakbym kolejnej miesiaczki nie dostala to bylabym bardzo bardzo szczesliwa :-) poki co optymistka!
pozdrawiam staraczki
pozdrawiam staraczki
Dziewczyna z daleka - witaj moja Droga:-)milo tak przeczytac powiew optymizmu:-)chyba takie podejscie jest najlepsze,tak czy inaczej powodzenia i wierze ze dla nas wszystkich nadejcie dzien bez@
Jesli jestes w ciazy to test zrobiony 6 listopada ja wykaze. Ja robilam test w 27dc i juz byly wyrazne dwie kreski. Dla pewnosci kup sobie czulszy test, ktory wykrywa hCG juz przy poziomie 10 mIU/ml a nie 25 jak wiekszosc. Moge Ci polecic miedzy innymi Test Acon plytkowy lub Bobo Test strumieniowy (niebieskie opakowanie). A najpewniejsze bedzie badanie z krwi (beta).
Trzymam kciuki, zeby sie udalo:-)
Trzymam kciuki, zeby sie udalo:-)
Dzieki za polecenie testow, ale jest jedno ale... jestem w Anglii i tu tych testow nie ma Znacie moze tutaj jakis test najbardziej czuly (10 mIU/ml) ? Bo bylam w aptece i nic nie moge znalezc, a wieki dzien juz jutro! :-)
PS. Od soboty juz nie krwawie, wogole
w angli kupisz FirstResponse taki w rozowym opakowaniu w np.bootsie. sa bardzo czuleDzieki za polecenie testow, ale jest jedno ale... jestem w Anglii i tu tych testow nie ma Znacie moze tutaj jakis test najbardziej czuly (10 mIU/ml) ? Bo bylam w aptece i nic nie moge znalezc, a wieki dzien juz jutro! :-)
zycze powodzenia:-)
Wlasnie kupilam dzis FirstResponse i ClearBlue +plus, powiedziala w aptece ze sa najczulsze :-) Zobaczymy jutro ten pierwszy a jak bedzie nagatywnie (oby nie...) to w niedziele (w dzien @ - jak nie przyjdzie rano, oby nie...) ten drugi :-)
reklama
krzynka77
Fanka BB :)
No to trzymam kciuki!!:-)Wlasnie kupilam dzis FirstResponse i ClearBlue +plus, powiedziala w aptece ze sa najczulsze :-) Zobaczymy jutro ten pierwszy a jak bedzie nagatywnie (oby nie...) to w niedziele (w dzien @ - jak nie przyjdzie rano, oby nie...) ten drugi :-)
A nie chcesz czekać na niedziele z pierwszym testem? Test powinno się robić w dniu spodziewanej @ chociaż niektóre czułe testy ponoć wykrywają wcześniej