reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ząbkowanie

Masz rację Edyta27. Własnie Robert mi zasnął, więc mam chwilke na ugotowanie obiadu. Choć mnie ręce bolą od noszenia. Uspokoił się przy piersi a zasnął sam w wózku bez kołysania

reklama
Ach, to gotowanie obiadów... Nienawidzę :mad: W zasadzie to najtrudniej mi wymyślić co by tu zrobić żeby codziennie nie było pomidorowej ;D

Marcel po 10 minutach spania obudził sie ze strasznym płaczem
nie był głodny
po zastosowaniu dentinoxu aniołek
to chyba ząbkowanie

O Boże chyba się zaczęło!!! Mały od rana pierdząco-marudzący. Teraz tak skrzeczy że mnie już głowa boli. Przed chwilą rozdarł ziapę tak że nie wiedziałam co się dzieje. Jeśc nie. spac nie. leżec nie. Zgwałciłam go w końcu czopkiem paracetamolu i czekam na efekty. Mam nadzieję że mały szybko padnie, w końcu nadchodzi pora jego drzemki

oj cos dzisiaj w powietrzu wisi...Łukasz tez albo kima albo marudzi... po południu za to tak sie wyciszył, że aż się wystraszyłam co z nim jest. nie śmiał się był taki apatyczny i zasypiał... Nawet go nie kąpałam dzisiaj tylko umyłam i teraz spi ale nie obyło się bez marudzenia.Dopiero wyciszył się przy piersi ale też go oszuklałam bo najpierw dałam mu do ciągniecia.... swój palec, bo nie chciał piersi. po chwili wymieniłam palec na pierś i pomału uspokoił się i zasnął. przed chwilą strasznie płakał przez sen. Dostał smoczka ( bo spał bez) i zasnął. Ciekawe czy cała noc taka będzie???

Mogły by juz mu wyleźć te cholerne zeby

reklama
kupiłam dzisiaj ten dent...xin ::) nie chce mi sie iśc po opakowanie, żeby napisac poprawnie :p
posmarowaliśmy dziąsełka i Pariska śpi ;D

Do góry