reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zabawki dla naszych dzieci! :)

magda ja mam drewniane klocki, najlepszą zabawą jagody jest burzenie wierzy, którą mama z tych klocków zbudowała:-Dapropo rzucania fakt, czasami trzeba robić uniki, aby nie dostać latającym klockiem w głowę:cool2:

reklama
Mateusz ma klocki takie z różnymi rzeczami zamknietymi w środku - one są plastikowe i bardziej służą do rzucania niż do układania

Magda- mi też zostały po Daruni drewnane klocki.:-)
Bardzo je sobie chwalę (mimo, że na razie służą głównie do burzenia:blink:).
Potem się przydadzą.:-) Kształcą m.in. zmysł równowagi....

My mamy drewniane klocki i bardzo sobie je chwale-kupilismy zestaw w Tesco-byla promocja za ponad 100 klockow placilismy ok.35zl-Jas bardzo fajnie sie nimi bawi-uklada wieze, lub burzy ktore zbuduje ja, takze przewozi klocki traktorkiem z przyczepka.

lolcia jagódka też ma te klocki z fisher pricea są naprawdę rewelacyjne....można je przypinać jeden do drugiego, wydają różne odgłosy i są bajecznie kolorowe:tak:

Kuba bawi się wszystkimi klockami jakie ma na stanie najbardziej lubi układać wieze z takich wielgachnych plastikowych ( bez bolców) ale lubi też składać te normalne plastikowe - może dlatego, że łatwo się je złączyć i rozłączyć - a koncentracja przy tym ogromna

maga ja sie zastanawiam nad ta ksiazeczka-kaper ma cos podobnego ale w wersji ang.po prostu ja uwielbia-co powiem ksiazeczka uczy:tak:bo jak ja zamyka krzyczy za nia ''baj baj''
osinka ja takie zabawki pchane na kijku widzialam na bazarach,na odpustach-musze sie tez rozejrzec

u nas hitem sa klamerki-a wlasciwie teraz ich psucie:wściekła/y:zostalo mo niewiele a hiciorem sa zwierzaki plastikowe-swinka krowa kon

maga, sylwia - super ta książeczka, tylko kurcze droga, ale przymierzam się do niej za Waszą zachętą:tak:

Mateusz też ma takiego kurczaka na kiju, dostał na dzień dziecka. Duma go wręcz rozpiera jak go oprowadza po podwórku:-DTaka prosta rzecz a radość ogromna

reklama
a kuba ma na kiju misia i kaczuszke - misiowi zdemontował na samym początku rączke a kaczka sobie leży i go nie wzrusza

Do góry