reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zabawki dla naszych dzieci! :)

Maks po oderwaniu odpowiedniego kawałka gazety szybciutko wkłada sobie go do buzi, zaciska usta i zaraz przełyka - nie ma szans mu go wyciągnąć, dlatego czytanie gazet odbywa się pod ścisłą kontrolą;-)

:-) :-D :-) :-D :-) :-D
Moja Martynka też uwielbia papier, ale ona nie opanowała jeszcze zaciskania ust...:-D I znajdzie każdy włos i włoży sobie do buziaka (fuj!:szok: )

Natomiast kubki to super sprawa, bo nie tylko bawią, ale i uczą. Rozwijają bardzo wiekle funkcji. Pewnie dlatego mają je na stanie chyba wszystkie przedszkola. :-) :laugh2:

reklama
z gazetami u nas to samo. trzeba bardzo uwazac :)
a furore u nas robi na dzien dzisiejszy jezdzaco-grajacy telefon. Zuza uwielbia go a jak powiem do niej Halo Zuzia to bierze sluchawke i do ucha przyklada i czasami udaje ze rozmawia :)

selinka tez bardzo lubi magiczne klocki fishera i kubeczki , Selinka czesto bierze kubeczek i udaje ze pije jak mammusia z niego :-D smiesznie to wyglada :-D
bardzo tez lubi piramidke na ktora naklada sie koleczka i wszystkiego rodzaju pileczkii baloniki :-)
a teraz wlasnie przeglada swoja szafke z ubraniami :szok: :-D

Nie wiem jak ten pierwszy ale drugi widziałam ostatnio w smyku i moim zdaniem jest beznadziejny, prawie nic tam ciekwego nie ma do przesuwania czy wciskania, a nie wiem nawet czy jakas melodyjka jest. Za to mi najbardziej podoba sie ten trzeci, sama na niego sie juz czaje, widziałam u znajomej, maluchom sie bardzo podobał a i melodyjki sa mile dla ucha.

Oświećcie mnie, co to za kubeczki? Czy to coś takiego:
FISHER PRICE znikające klocki NOWOŚĆ 2006 (155805197) - Aukcje internetowe Allegro

Myslę, ze chodzi o takie kubeczki do układania. My mamy np. baby ono :
MAXISKLEP.PL: Kubek w kubek

Nie wiem jak ten pierwszy ale drugi widziałam ostatnio w smyku i moim zdaniem jest beznadziejny, prawie nic tam ciekwego nie ma do przesuwania czy wciskania, a nie wiem nawet czy jakas melodyjka jest. Za to mi najbardziej podoba sie ten trzeci, sama na niego sie juz czaje, widziałam u znajomej, maluchom sie bardzo podobał a i melodyjki sa mile dla ucha.

Myslę, ze chodzi o takie kubeczki do układania. My mamy np. baby ono :
MAXISKLEP.PL: Kubek w kubek

tak to chodzi o takie kubeczki:-)

gazety,paproszki mikroskopijnej wielkosci................znam znam u nas to samo-zaraz szybko zapakowane do buzi i uciekanie-wyciagniecie graniczy z cudem-uscisk bulteriera;-)

tak sie zastanawiam i mimo mnostwa zabawek na dluzsza chwile za niczym nie przepada.............wszysko na 5 minut

tak przegladalam allegro i wiecie co-ceny zabawek FP I Tiny love sa w tej samej cenie-zszokowalo mnie to troszke biorac pod uwage zarobki obu krajow

Naprawde - teraz kupić dziecku jakąś fajniejszą zabawke to rarytas i niezły wydatek - a one i tak bawią się 5 min - no ale znów jak dziecku nie kupić zabawki???

reklama
Fajne te kubeczki i takie taniutkie :)
aqua - nie miej wyrzutów sumienia. Ja dla Jaska też nie kupuję zabawek, bo to po prostu mija się z celem, i tak się nimi nie bawi. Po co wyrzucac pieniądze w błoto. Wole odłożyć i kupić potem coś konkretnego, np. fotelik na rower czy rower dla niego. Te zabawki, które ma, dostał od rodziny.

Do góry