reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zabawki dla naszych dzieci! :)

Maks dostał pod choinkę klocki FP i też nie bardzo go interesują
szkoda, że nie wiedziałam o kulkach, że takie zajmujące to by sie chrzestnej powiedziało;-) :-)

reklama
mamaoli kulki FP są rewelacyjne! my mamy i kulki i kwadraciki FP, Agata je uwielbia, szczególnie klocka z dzwoneczkiem w środku i drugiego z malutkimi srebrnymi kuleczkami - bawi się nimi non stop

na Mikołaja kupiliśmy Agatce kocki FP - też je uwielbia, potrafi się nimi zająć naprawdę bardzo długo, coś takiego:
(V2* FISHER PRICE - AKTYWNE KLOCKI (151788211) - Aukcje internetowe Allegro )

u nas rewelacyjnie sprawdzają się takie foremki (kubeczki), z których można zbudować wieżę (nakłada się jeden na drugi) - bomba jak dla mnie i dla Krzymka :tak:

a u nas hitem są te klocki na drutach (kolejka?) z Ikei - Maks uwielbia je przekładać

no i piłki piłki i jeszcze raz piłki - nożne, tenisowe, szmaciane, kulki plastikowe, wszystko co się toczy, skacze, ucieka i za czym można gonić po całym domu:happy:

budowane przez mamę wieże Maks jednym ruchem przewraca i po dokładnym rozgarnięciu wszystkich elementów traci nimi zainteresowanie:laugh2:

u nas tez najwieksza frajde sprawiaja Lence takie kolorowe kubeczki z ktorych mozna budowac wieze lub wkladac jeden kubeczek w drugi :-)
albo np Lenka wklada sobie w te kubeczki pilki FP
kolejna rzezc to ksiazeczki uwielbia je ogladac przewracac kartki i ...
jesc :-D :-D w ogole ostatnio strasznie lubi wcinac gazety chusteczki i papier i nie wiem jaka jest tego przyczyna :confused: :confused:

kurcze a mnie te ulki i klocki FP wydawały sie takie nijakie nieatrakcyjnie a robią taką furore???
chyba sprawdze:tak:
te kubeczki tez widzialam sie sie nie interesowalam
chya musze zaczac bo to nie mnie ma interesowac tylko mała;-) :-D

wiesz co takie kubeczki np sa supr rzecza bo dziecko uczy sie z mniejszy przedmiot mozna wlozyc w wiekszy czy np postawic jeden na drugim:tak:
a i Lenka ma tez taki kwadratowe kolorowe klocki z miekkiej gabki tez super sie nimi bawi
ale i tak najwieksza frajda to wszelkiego rodzaju metki przy zabawkach lub ubraniach :tak: :tak: :-D :-D

Maks po oderwaniu odpowiedniego kawałka gazety szybciutko wkłada sobie go do buzi, zaciska usta i zaraz przełyka - nie ma szans mu go wyciągnąć, dlatego czytanie gazet odbywa się pod ścisłą kontrolą;-)

reklama
u nas jest tak samo , niech tylko w jej rece wpadnie papier gazeta czy chustka (a ma katar wiec sa w poblizu) od razu wklada sobie malutki kawalki do buzi i natychmiast polyka i smiej sie bardzo radosnie jak probuje jej wyjac to z ust:-D :-D :-D

Do góry