reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zabawki dla naszych dzieci! :)

reklama
Mateusz nie lubi swojej maty, poleży na niej co najwyżej 10 minut i płacz, zabawki w wózku też go nie ineteresują, najlepiej to jakby mama nosiła na rękach

catherinka kupiłam mate tiny love - plac zabaw tą najdroższą bo stwierdziłam że jak kupować to żeby sie cieszył - ma system kick and play. JAk uderza nogami to grają takie zwierzątka. Do tej pory zebulo mu sie bodobał ale bez przesady. teraz leży godzinami gada do wszystkiego gdzie ręką nie dotknie to coś nowego. Cieszy sie niesamowicie. Nie chciałam innej maty bo mają tylko zabawki powieszane takie coś to mogę mu sama zrobić nie wydając 100 na mate. :)

ta mata to jest konkret
i ja innej nie chce
warto wydac w sumie te pieniadze-potem wroca sie bo mozna wystawic na aukcje i to za konkrene pieniadze ida te maty(nawet uzywane) jak cieple buleczki
czekam na zwrot podatku i kupuje jak nic

azik pisze:
a ja nie mam szans na meatę bo Bartusia stratuje jego kochany braciszek :)

azik u nas ten sam problem ze starszą siostrą ;D
co jakiś czas rozkładamy sie na kocyku z zabawkami dookoła ale jak Ola jest w pobliżu to nie mogę Maksa samego na moment zostawić :(

fionka pisze:
agawa też mamy matę tiny love i jestem z nej baaaardzo zadowolona ;D zakup zdecydowanie wart swojej niemałej ceny ;)
Dokładnie ale ile strachu było że sie nie sprawdzi, nie spodoba - na szczęśćie niepotrzebnie. Jest suuuuper.:)

Mojego syna bardziej niż zabawki interesują (z pozoru) zwykłe rzeczy
dziś wpatrywał się zachwycony w ... gniazdko na ściane ::)
dodam, że zwykłe, białe ,z bolcem ;D

reklama
Do góry