reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WYPRAWKA

Gazelaczku,ja na poczatku tez chcialam miec fotelik ze stelazem-wlasnie myslac o zakupach.Ale pozniej stwierdzilam,ze Doriana w tym foteliku do wozka na zakupy wkladalismy i tez bylo ok:)

reklama
No wlasnie sie zastanawiam czy to ma sens. Ostatecznie wcale nie chcilabym za bardzo z dzieckiem jezdzic na duze zakupy. Raczej jak bedzie starsze, ewentualnie bede lazic sobie po okolicy na zakupy, ale wtedy to juz z wozkiem. Wiec moze nie warto wydawac tyle pieniedzy??

Gazelaczek widziałam cos takiego na allegro poszukaj tam bo było w super stanie i chyba za 300zł. Ja myśle że to super sprawa szczególnie na wypady a maluchem za miasto po co brać wozek, czy do rodzinki czy na zakupy.

Oj Gaga, to dzieki! Wlasnie czasem polujemy na Allegro, ale co jakis czas zagapiamy sie i w rezultacie do tej pory nie udalo nam sie nic kupic :(

Aguś - dzięki! Juz to widzialam. Co prawda kolorystyka nie bardzo mi leży, ale w ogole to chyba niezla okazja. Duzo roznych elementow przy okazji - budka, jakies siatki. Chyba bedziemy licytowac. Tym bardziej ze w W-wie, wiec pewnie mozna obejrzec.

ja kupilam fotelik taki do montazu do wozka nowy, za 330, stwierdzilam ze przeciez nie jedno dziecko mamy w planach wiec odzalowalismy i mamy... jest super... no i gazeleczku kupowalismy wlasnie przez bobokomis bo na wozku mieli o ponad 200 zeta taniej niz w jakimkolwiek innym sklepie, nawet na allegro bylo drozej, a ze w w-wie to moglismy sami odebrac,,,

Sylwia, a do jakiego wozka kupowalas fotelik? Mnie z nowych interesuja foteliki Renopol [http://www.juniorek.com.pl/product_info.php/products_id/139]. To jedyna dostepna w Polsce oferta jaką znalazłam gdzie jest fotelik+baza+stelaz. Poza tym, jesli chce sie montowac fotelik do stelaza od wozka, trzeba kupic produkty tej samej firmy, prawda? Firma mojego wozka nie robi fotelikow i dlatego pomyslalam o takim stelazyku...

Gazelczku, ja kupilam wozek firmy IMPLASt i do niego moglam kupic fotelik , to byl jeden z powodow dla ktorych zdecydowalam sie na ten wozek..

reklama
Dziewczyny mam pytanko bo sama już głupieje ile potrzeba ciuszków
bo ja mam troche na rozmiar 56 i troche na 62, ale wydaje mi się że jakoś mało...

le Wy macie tych pajacykow, koszulek, body, czapeczek i skarpetek i sama nie wiem czego tam jeszcze? czy wystarczy tyle ile standardowo podaja na tych listach do wyprawek? bo wydaje mi sie ze potem ni nadaze z praniem... hihih (właśnie prasuje te malutkie rzeczy i sama nie wiem czy jeszcze kupować czy dać sobie spokój...)

Do góry