reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wyprawka - ubranka, akcesoria, kosmetyki dla dzieci

Ja chyba jednak nie wsadzę Kacpra do tego fotelika z poduszką z przodu, jest za bardzo ruchliwy. Już widzę oczami wyobraźni jak się pręży i wygina podczas jazdy i odpycha łapkami tą poduszkę.Byłby jeden wielki wrzask. :sorry:

reklama
W Futurze to ja co 2 dzień bo to koło nas i tam jest największy smyk w Krakowie, w Almie tam kupuje:-) Ja mam jednak awersję do smyka i te babki mi tam na żadne ekspertki nie wyglądają, a w entliczku na dziale wózkowo - fotelikowym są kolesie i jak gadaliśmy o parasolkach to wiedzieli co i jak.

edit: Gosia a cóż to zapiętek pełny?

Ostatnia edycja:
Karolina, a dlaczego buty befado są kiepskie? My je mamy,kupiłam je bo polecałaś :-) i nawet nie wiem czy są ok czy nie bo nie mam porównania. Lenka jeszcze nie chodzi więc myślę,że na początek są w porządku.

dzag, fotelik z pasami nie lata bo się go przypina pasami samochodowymi, te foteliki dla większych dzieci już nie ma czym przypiąć bo pasem jest przypięte dziecko i jak nie ma izofixa to taki fotelik właśnie "lata"

ja też mam dla młodego coneco zenith, po bracie, bo też nas na nic lepszego nie było stać wtedy.
dla starszaka kupiliśmy maxi cosi rodi air protect, mam nadzieję że nie jest badziewiasty bo jak na moje finanse nie kosztował mało...

dzag, mi właśnie o ten większy chodziło fotelik, ten coneco się trzyma całkiem dobrze :) tzn coś tam drgnie, ale nie lata.
Asia chodzi mi o to żeby z tyłu nie było samego paska tylko cała pięta żeby była zakryta Buciki Dziecięce Sandały Geox 33 J91L7M0CE22C0051 (3239330875) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. o tu jest sam pasek, generalnie dla małych dzieci raczej zawsze są z zapiętkiem ale nie zawsze, tzn jeśli mowa o sandałach bo inne buty to wiadomo że już zabudowane

kakakarolina, chude i wąskie stopy to też nie dobrze, właśnie jestem na etapie przeszywania mojemu Miśkowi sandałków, bo mu rzepa w kostce nogi nie obejmuje, jak zaciągam rzepę to nie mam o co zapiąć:baffled: tak źle jeszcze nie było...

jak dla mnie zawsze trzeba przymierzyć, choćby dlatego że nie wierzę w wymiary wkładki podane przez sprzedających na allegro/sklepy internetowe. zamawiam jak mam już wymierzone w sklepie w realu a nie ma takiego modelu jaki mnie interesuje. jak kupię w ciemno przez net to zawsze jest coś nie tak.

Ostatnia edycja:
mAtma pisze:
dzag, fotelik z pasami nie lata bo się go przypina pasami samochodowymi, te foteliki dla większych dzieci już nie ma czym przypiąć bo pasem jest przypięte dziecko i jak nie ma izofixa to taki fotelik właśnie "lata"
A no tak, racja. Ja zatrzymałam się na razie na poziomie naszego fotelika i nie pomyślałam o tych dla starszaków :). Kakakarolina, Ty masz Inglesinę Swift czy Trip? Ten Swift to chyba taki niższy model niż Trip, co? Tak coś mi się w głowie ułożyło jak zaczynałam etap szukania parasolki i polecałaś Inglesinę i tak zerkam na Allegro na Tripy :p. Ale czasem w fajnej cenie też Swifty sprzedają. No i mam zagwozdkę...

Asia8783 te co ja kupiłam są kiepskie bo są za sztywne a Ola ma stopę baaaaardzo drobną i ja na długośc ma je ok a na wysokości podbicia jeszcze druga stopa by weszła

mAtma wiem, że nie dobrze bo mi noga ze wszystkich szpilek bez palców wylatuje ale lepiej niż wysokie podbicie jednak

Dzag ja mam trip

co do smyków to nie wieerzę ze w jakimkolwiek smyku na świecie pracuje sprzedawda który się na czymkolwiek zna., Jak zna rozkład sklepu to już bardzo dużo :)

Ostatnia edycja:
W Smykku jest kiepsko wyszkolona obsługa. To fakt. A do tego ceny z kosmosu. Ale do Megastore można iść, pooglądać, bo jest tego naprawdę dużo. A zawsze to co innego niż w Internecie. A potem iść do sklepu, gdzie jest kompetentny sprzedawca i podpowie który najlepszy z tych, które nas interesują. Ja tam lubię sobie pooglądać i podotykać.

reklama
Do góry