reklama
Czytałam opinie o tym foteliku z poduszka z przodu zamiast pasów i rodzice na forach nie maja dobrych opinii na jego temat. Dzieci się niecierpliwia w nim, nie moga sie ruszac i siedzą scisnięte a do tego strasznie się w nim pocą bo w połowie są zasłoniete tą poduszka. Jak dla mojej Lili to całkowicie odpada bo ona w luznym foteliku się prezy ale trzeba przyznac ze ktos wpadł na dosc interesujacy patent z tą poducha, chyba podobne systemy wprowadzili do fotelików rowerowych tylko zeby dziecko mogło sie polozyc na tej poduszce do spania podczas gdy rodzic pedałuje
kakakarolina
Fanka BB :)
emka w zabrzu na roosvelta viki czy jakoś tak
karolina, byłam tam jeszcze w ciązy, a wczoraj w fido kupowałam, mam tam rabat i jest jeden pan bardzo dobrze wyszkolony w fotelikach :-)
może jakieś spotkanie zrobimy kiedyś? ja zawsze zimą jestem na Śląsku i teraz będę jeszcze ze 2 tygodnie
może jakieś spotkanie zrobimy kiedyś? ja zawsze zimą jestem na Śląsku i teraz będę jeszcze ze 2 tygodnie
kakakarolina
emka jak robiłas zakupy w fido na przemyslowej to masz lanie ;-) ja tam mieszkam i w tym fido jestem 3 razy w tygodniu :-)
Spotykajmy się ino szybko bo w poniedziałek jadę do Wisły
Spotykajmy się ino szybko bo w poniedziałek jadę do Wisły
karolina, haha właśnie tam, a w sobotę cały dzień byłam u kumpeli w Katowicach, ale nie wiem czemu myślałam, że gdzieś blisko rynku mieszkasz. To pomyślę jakby to zrobić i dam znać, bo w tygodniu tak o 16 z pracy wracam i latam potem po rodzinie i koleżankach. A w piątek popołudniu masz już jakieś plany?
O . To Ty koło Belga mieszkasz [b[Kakakarolina[/b]? Ja też tam miliard razy byłam, jak do rodziców przyjeżdżam to się szwędamy po znajomych albo na zakupy w tamte okolice . Ale o tym sklepie nie wiedziałam. Emka, ile dałaś za tego Swifta?
kakakarolina
Dzag to następnym razem się przyszwędaj do mnie
reklama