reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wyprawka - ubranka, akcesoria, kosmetyki dla dzieci

Mi dzisiaj udało się dorwać w Tesco u mnie na osiedlu 2 ostatnie paczki pieluszek huggies newborn (3-6kg) 90 sztuk w opakowaniu za 27,99 zł :-D aż dwa razy byłam sprawdzić w czytniku czy faktycznie taka cena.

reklama
k8libby ten otulacz to ja też mam w planie ale zimową wersję;-) My zapas pieluch Pampers dostaliśmy w spadku, chociaż ja nie zamierzam ich potem kupowac jak się skończa napewno w ruch pójda dady. i chusteczki tylko DADA (nie śmierdzą mi);-)

Ja wolałam lżejszą wersję bo i do fotelika i do spacerówki i do gondolki mam ciepłe nakrycia, więc taki mi styknie
właściwie to najbardziej mi się podoba patent, że ma otwory na pasy do fotelika.
A od męża na urodziny dostałam torbę do wózka, co prawda była w planie taka Mytsy w kolorze wózka, ale w TKMaxie znalazłam dzisiaj o 100zł taniej torbę Fisher Price w kolorze brązowym, wygląda bardziej jak zwykła torebka i to mi się najbardziej podobało w niej.

do mojego wózka była dołaczona torba...i ja wlasnie nie wyobrazam jej sobie nosic normalnie na ramieniu:baffled: musze przyszyć jakieś tasiemki czy cuś, żeby ją zawiesic na rączkach od wózka

Chciałam się pochwalić, że zaczęłam kompletować wyprawkę :D
Kupiłam woreczki do mrożenia pokarmu i podpaski poporodowe :) Szaleństwo ;)
No i spisałam resztę rzeczy do kupienia i wyszło kilka sztuk. Całą resztę mam... Kolejny plus szybkiego drugiego porodu ;)

reklama
Do góry