reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

wyprawka - ubranka, akcesoria, kosmetyki dla dzieci

Wczoraj poprane i poprasowane ubranka ulozylam w szafkach i stwierdzilam ze Maly ma wiecej ciuchow ode mnie(tych od znajomej) cala szuflada od komody + 1 szafka:eek: dobrze ze kolezanka pomogla w prasowaniu bo bym oglupiala chyba przy tym. Jeszcze zostalo do przeplukania kilka ciuszkow nowych ale gdzie je upcham i wszystkie inne rzeczy to nie wiem:baffled:

reklama
k8libby, bardzo ładna ta torba. A da się ją zawiesić na rączkę od wózka?

agnes, ja tak dla córy miałam multum ubrań i sobie obiecywałam że teraz już nie będę szaleć i co? Lipa, może faktycznie jest trochę lepiej ale i tak ciuszków zdecydowanie za dużo:-D

uff ja jeszcze nic wyprałam, ale za to już chyba wszystko zamówiłam w internecie, to teraz czekam na przesyłki i mam plan do 17go spakować torbę - mam wtedy wizytę u lekarza i jak Młody się nie odwróci to ustalamy termin cesarki
w przyszłym tygodniu ma byc chłodniej to się zmobilizuję chyba jakoś ;-)
a pieluszki dostałam od kumpeli - nie wykorzystała wszystkich, więc narazie mam 2 opakowania najmniejszych pampersów

gosha, tak ma dodatkowe zapięcia po bokach do przypięcia do rączki.
A ta kamelowa podoba mi się, może sobie tez kupię ;) w końcu ma pasować do butów :p

Agnes masz. ja prasowałam tylko miesiąc;-)
Emka no własnie nie moge przestać o niej myśleć jedyny ratunek dla budżetu to może się okaże że czas oczekiwania jest strasznie długi będę dzwonić w poniedziałek.
k8libby o to to nawet nie do wózka tylko do płaszczyka jesiennego mi pasuje:rofl2:

reklama
Do góry