reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wyprawka - ubranka, akcesoria, kosmetyki dla dzieci

Ja też już po zakupach w Lidlu. Pieluchy tetrowe badziewne. Dobrze, że już na Allegro kupiłam cały zestaw różnych pieluch i to dużo tańszych za sztukę (od jednego sprzedającego, więc bardzo tanio wyszło), legginsy tanie, więc sobie pozwoliłam, tunikę jedną tą jasną (ta szara i różowa wyglądają jak worki), no i przede wszystkim termometr :-). Potem buszowanie w Robanie - trafiłam przypadkiem na cudowny dzień -40% i obkupiłam się tunikami a wydane zaledwie 40zł. Po wizycie u gin mam trochę lepszy humor, teraz leżę plackiem, bo niedługo znowu trzeba wyjść i pokazywać swoje marne zarobki i modlić się o lepsze warunki kredytu :-p.
kruszki, ten koszyczek jest przesłodki :-). Za taką cenę też bym się nie zastanawiała. Takie słodkie dodatkowe łóżeczko, do salonu. Super.

reklama
irisson, jak dla mnie takie sobie. Ja chciałam kupić z długim rękawkiem (bo takich mi brakuje) i te dla chłopaka mi się nie podobały. Jedno co fajne - cena. Ale bodziaki dla dziewczynek z krótkim rękawkiem były słodkie. Materiał tak na dotyk bardzo przyjemny, ale jak to się sprawdzi w praniu - no nie wiem...

irisson body b. cienkie z wyglądu ok. Cena odpowiada jakości tak bym rzekła ;-) lepsze używki z allegro albo wielopaki z Tesco a wyprzedaże tuż tuż:rofl2:

w tesco to ostatnio z cenami przesadzają, te same 3paki body jak na Laurę czekałam płaciłam 25zl, teraz to samo 49zł :confused2: nie masz Kakakarolina przecieku kiedy przeceny? :-D

Irisson najpierw tobie powiem :-D oceniam, że za miesiąc wtedy pewnie będą 3-paki za 25-30zł czyli wreszcie normalne ceny. Te teraz to tylko ściema dla naiwnych;-)

edit. czekaj czekaj wczoraj u mnie w tesco były super body w koszu za 5zł (nie brałam bo ja na początek body nie używam) czyli trzeba chodzić i patrzeć

to przecenili te, co były w niby rewelacyjnej cenie po 12 zł :confused2: ja kupiłam Laurce rewelacyjne sandałki za 39zł, już 2 razy pranie w pralce przeżyły :tak:

kupilam body z dlugim wczoraj z tesco za 2.70 czyli 15zl, bardzo dobry gatunek, i generalnie body wszystkie jakie mam to placilam do 1f za sztuke, kolorowe, biale, rozne

Kakarolina co to za tajemnice z irrisson? Ja też chcę być informowana o promocjach;-)A tak na poważnie przeginają z tymi cenami, szczególnie że te maluchy tak szybko wyrastają. Ja nastawiłam się na przeceny i tak jak pisałam wcześniej jedną już zaliczyłam, w mothercare i waśnie wtedy trzypaki bodziaczków kosztowały ok. 24 zł, wiec widzę, że cena dobra, a podobno bawełna też. Słyszałam od koleżanki, bo ja zawsze omijalam ten sklep, gdyż wydawał mi się za drogi, a ona, niestey, dziewczyna do nazw sklepó przywiązana:-)

reklama
Domi podzielimy się tajemna wiedzą :-D byłam wczoraj w tesco, nie było za 5 zł body, ale za to 3 pak za 16zł, tylko że zwykły biały, ale bawełniany :tak:

Do góry