reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wyprawka - ubranka, akcesoria, kosmetyki dla dzieci

Mała Di ktoś pisał, ze używał, ale kto to nie pamiętam :zawstydzona/y: w normalnej wannie też dzieci nie płaczą i nie marzną, wystarczy ciut cieplejszą wodę wlać ;-)

od wczoraj jestem szczęśliwą posiadaczką komody Zobacz załącznik 468768 jest jaśniejsza niż na zdjęciu, idealnie nam pasuje do szafy którą już mamy :-D koszt całe 120zł i jak tu nie kochać komisów? :-)

super!!! właśnie takie mi się podobają!

reklama
Co do kubełka to nie podpowiem. Ja dla starszaka miałam wanienkę OK baby ONDA o taką onda%20evo%20niebieska.jpg POLECAM z całego serca. Naprawdę wygodna sprawa nie trzeba kombinować jak utrzymać dziecko - u nas sprawdzała się od pierwszego dnia do około 1,5 roku. Teraz czeka na strychu na następnego nurka.... :)

w zyciu mojego dziecka bym nie kapala trzymajac za glowe, widzieliscie ten filmik w drugim linku? masakra jakas, te dzieci sie odmaczaja a nie myja :)
nie nie nie
jednak wanienka wygrywa

wyglądają te dzieci jak w formalinie w dużym słoju!!! od zawsze kąie dzieci w normalnej wanience i jak widzę ich szczęscie kiedy mogą pluskać się ochoczo to dla mnie sygnał ze im dobrze:-)

Irisson bardzo fajna komoda. Podziwiam że potrafisz znaleźć coś ciekawego w komisach. Ja to się nie nadaję do wyszukiwania okazji w komisach i lumpkach tak samo. Już wolę wyszukać jakieś okazje na coś nowego, mniej nerwów mnie to kosztuje.

Odnośnie wiaderek kąpielowych była już mowa. Z naszego forum to Olga pisała że takiego używa od samego początku i jest bardzo zadowolona. Ale jak dla mnie to właśnie za mało miejsca tam dzieci mają i takiego maluszka po urodzeniu nie potrafiłabym włożyć do takiego wiaderka i porządnie umyć. Potrzebuję do tego przestrzeni. A mój M. to już w ogóle chyba nie dał by rady w takiej małej przestrzeni manewrować swoimi wielkimi rękoma.

Ja od użytkowniczek wiaderek kąpielowych -tych co się odważyły - słyszałam same pozytywne opinie;-). Nie jest tak jak pisze Ewa, że wszystkie dzieci lubią kąpiel mój ich szczerze nienawidził ;-) zazwyczaj było to minutowe szybki polewanie i gotowe. Równie dobrze mogłabym bez wanienki pod kranem się obyć. Dlatego ja bym spróbowała ale jednak 100zł za próbę to dla mnie za dużo.

Asia ja nie miałam żadnego bo myślałam, że teraz dzieci już nie używają smoczków :rofl2: bo to niby niezdrowe. Nie pocieszę Cię ale to jak z butelką każdemu dziecku co innego przypasuje. U nas żadne ortodontyczne, ze spłaszczoną końcówką, silikonowe nie wchodziły w grę. Ważny jest kształt końcówki anie to co pokazują na zdjęciach :baffled: u nas tylko i wyłącznie najzwyklejsza, okragła końcówka mogła być, kuleczka chyba tylko beby ono takie produkują

kakakrolina, jezusicku to co tu kupować?, kupie, a jej nie spasuje?, nie kupię też będzie źle?, to wszytko mnie przerasta:-D Która chce mi odpłatnie skompletować wyprawkę:-D

reklama
Asia kup sobie jakikolwiek a potem będziesz się martwić :-D ja Ci za darmo skompletuję ;-) będzie M latał wieczorami do sklepów po inne. Jak Ci pomoże to ja kupie canpol babies z okrągłą końcówką 4,5 w rossmanie :tak:

Do góry