reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wyprawka - ubranka, akcesoria, kosmetyki dla dzieci

reklama
ja też po wizycie w Lidlu i powiem, że jestem niemile zaskoczona. Marna jakość i ubrań i pieluch :/

Pieluch też nie wzięłam, bo te nadruki słabe faktycznie były.
Ale staniki fajne :) i termometr!

Chociaż zobacz na tym zdjęciu nawet dwójkę wcisneli
TOBI Babybay Maxi | pink or blue
ja już wiem, że jeżeli będzie tak dramatycznie ze spaniem jak przy Maksie to i tak będzie spała ze mną pewnie z 1,5 roku a potem dostanie swoje łóżko (zresztą to, które kupię kosztuje 130zł więc mały wydatek) a jak będzie normalnym dzieckiem to za 2-3 miesiące pójdzie spać do Maksa do normalnego łózeczka, które mam. Zakładam też, że przez pierwsze noce Maks zapragnie spać w łóżeczku ze szczebelkami :-D

milionka też ta jakość mnie nie powaliła dlatego nie kupiłam tych tunik. jedynie te legginsy bo to nawet do leżenia w szpitalu (jakbym tfu tfu wcześniej musiała iść to nie będę leżeć w piżamie) a pieluszki były tanie a tych nigdy za dużo ale fakt brzydkie http://www.bebele.pl/sklep,kategorie,kat,26-pieluszki.html te są znacznie fajniejsze a też wychodzi 5zł za sztukę

Ostatnia edycja:
kakarolina, ale ile to łóżeczko kosztuje! no i z niego nie da rady już samodzielnego zrobić... nic to, do lipca mam czas na przemyślenia...

k8libby ono jest stanowczo za drogie ;-) pokazałam bo ono w środku ma wymiar 40x90 :tak: czyli wychodzi z tego, że to nie tak samo. Kupię je (tzn to tańsze ale małe) na początku lipca i zaproszę koleżankę z trzymiesięcznym dzieckiem to cyknę Ci fotkę ;-)

k8libby - też mi się wydaje, że za parę miesięcy będziesz musiała pomyśleć o nowym łóżeczku, więc przemyśl to jeszcze..

zawiodłyscie mnie z tym lidlem bo się właśnie miałach ochotę wybrać i liczyłam na coś fajnego... :-/

reklama
Dziewczyny dzięki za opinie, chyba na razie posiedzę w domu, bo przez to dziąsło nie mam sił się z niego ruszać. Chyba też nastawię się Legginsy jak Kakakarolina, bo w ostatnim czasie zauważyłam, że są one dla mnie nieocenione i stosunkowo wygodne.

Do góry